Hölgy Zamárdiban?

Reptéren csatlakozik mellém valaki. ( bi vagyok)
Érden pasi most egy pasim mellé?
Biszex aktív/kezdő aktív/heteroflexibilis férfit keresek Heves vm, Eger és környéke, hely van, életkorod < 40!
balatonboglár környékén 50+os nő akivel kényeztethetnénk egymást? privizz
Anál kipróbálásához keresek aktív srácot
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(
Alkalmi szex párral is érdekel a közelből csak !!
Alkalmi szex párral is érdekel a közelből csak !!
Sziasztok Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
szopnék,kukkolnék ma Jászapáti,Heves,Tenk,Átány,Kömlő,Poroszló környékén
Kecskemét környékén hölgyet kényeztetnék

50 macis srác nyalna Bp en szopatna is
Vasárnap estére keresek párt vagy lányt. lennék akár néző is vagy ha a feleség csak annyira kíváncsi hogy milyen egy másik farkat fogni abban is benne vagyok.bármiben benne vagyok ami ésszerű határon belül van pest ,nógrád megye.
Sziasztok Balatonlelle környékén most valaki?
Keresem azta a Szombathelyi Lányt vagy Nőt aki felcsatolható farkára húzna.Szeretném ha megkefélnéd a szűz hátsómat.Helyem van rendszeres találkára is akár.
Ma (szombat) estére keresek egy vagy akar több pasit, párt, lányt, akiket élvezésig szophatnék, nyalhatnék.
30-as, ápolt, igényes, jóképű pasi vagyok. Diszkrét helyet tudok biztosítani a kalandhoz.
Részletek és jelentkezés privátban
30-as, ápolt, igényes, jóképű pasi vagyok. Diszkrét helyet tudok biztosítani a kalandhoz.
Részletek és jelentkezés privátban
Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Balatonfüreden kalandra vágyó hölgy vagy pár ma éjszaka?

Sziasztok!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!
lányok, párok!!
Ma este szívesen kényeztetném párok hölgy tagjait, illetve hölgyeket!
26 éves jó méretű pasi vagyok, utazni tudok, nem gond a táv!