Sziasztok, 46 éves hetero férfi vagyok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgy partnerem keresem Bp-n.
Zalaegerszegen ma délelőtt pasi, akit lehet orálisan kényeztetni? Helyem adott.
Sziasztok!
Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt Bp, Érd és ezek környékén. Hosszabb távra is, de július 31-én este/éjjel szabad leszek és augusztus 12-től pár napon át végig, ezekre a napokra keresnék szexéhes partnert.
Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek hölgyet vagy párt Bp, Érd és ezek környékén. Hosszabb távra is, de július 31-én este/éjjel szabad leszek és augusztus 12-től pár napon át végig, ezekre a napokra keresnék szexéhes partnert.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Most szex? 190/90 19/6 pasi nőt vagy párt keres

Sziasztok! Olyan párok esetleg szingli hölgyek jelentkezését várom akik szívesen ismerkednek ,találkoznak Pápán egy vagy akár több alkalmas időtöltésre (heteró alapú)
További Szép napo
További Szép napo
Sziasztok! Gang-Bang partit szervezek szombaton este Nyíregyházán. Várom fiúk jelentkezését. Érdeklődni privátban
Sziasztok
Mi egy 27 és 24 éves pár vagyunk, kukkolásra illetve szimpáita esetén orális dolgokra keresnénk bisex fiut.
Idősek ne írjanak, illetve ápolt szép farkú srácok írjanak. Köszi
Mi egy 27 és 24 éves pár vagyunk, kukkolásra illetve szimpáita esetén orális dolgokra keresnénk bisex fiut.
Idősek ne írjanak, illetve ápolt szép farkú srácok írjanak. Köszi
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Most szopnék Budapesten
Estét
Pesti vagy környéki Hölgy,Ma 1 laza Kalandra
Pesti vagy környéki Hölgy,Ma 1 laza Kalandra

Érzéki gyulai nővel ismerkednék! Békéscsaba és környéke is megfelel!

Meleg nyári este kabriózás közben szivesen kényeztetnétek egymást, játszadoznátok a hátsó ülésen és szivesen fogadnátok harmadiknak egy potens, jófej pasi közeledését..? Jelentkezésetek privát üzenetben várom..
Diszkrét játszótárs, a profil alapján.

Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Erdélyi? Erdélyben van valaki? Esetleg aki hamarosan vagy majd jönne Erdélybe? Lányok? Hölgyek?
Fehervar vki, laza hokira?
Privizz....köszi
Privizz....köszi
Sziasztok!
Szexpartnerek keresném ma napközben!
Monor és környéke!
Szexpartnerek keresném ma napközben!
Monor és környéke!
Sziasztok!
Ma délután melegtől túlfűtött testemet melegíteném tovább hölgy társaságában. Klimatizált helyem van pesten, de utazni is tudok
Ma délután melegtől túlfűtött testemet melegíteném tovább hölgy társaságában. Klimatizált helyem van pesten, de utazni is tudok

Pentekre keresek olyan pasit akit szophatok .hely van.Bp