Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
Sziasztok!
Mára keresünk pasit aki a páromat ( hölgy )
Elöttem szoptasa és keményen megkurja.
Szolnok Vármegye. Jászság
Mára keresünk pasit aki a páromat ( hölgy )
Elöttem szoptasa és keményen megkurja.
Szolnok Vármegye. Jászság
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.
Sziasztok.
Volna itt hölgy, vagy pár akik ma este két pasit keresnének? Dunaújvárosba vagyunk! Helyünk lenne, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Csak aki, akik komolyan találkozni is mérnek! És ha meg van a kölcsönös szimpátia, akkor jól is szeretnék érezni magukat.
Volna itt hölgy, vagy pár akik ma este két pasit keresnének? Dunaújvárosba vagyunk! Helyünk lenne, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot! Csak aki, akik komolyan találkozni is mérnek! És ha meg van a kölcsönös szimpátia, akkor jól is szeretnék érezni magukat.
Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !:()()()()()(
mára keresek a vitorlásomra nőket párokat ,mindenlehet, de semmi sem kötelező Balatonszemesen
Hetero, rendkívül potens, férfias férfiként hetero alapon nőt,
vagy pár női tagját ájulásig kényeztetem szimpátia alapján. Hotwife, cuckold szexi. Igazi bull vagyok. Budapesti légkondis lakásomban tudlak fogadni vagy Pest megyén belül utazni.
Üzenet módosítása
vagy pár női tagját ájulásig kényeztetem szimpátia alapján. Hotwife, cuckold szexi. Igazi bull vagyok. Budapesti légkondis lakásomban tudlak fogadni vagy Pest megyén belül utazni.
Üzenet módosítása
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok ma estére keresünk egyedülálló fiút hetero alapon hármas szexre Budapesten MAX 26 Éves kor ig!!!
Zalaegerszegen szopnék ma kilencig, hely van.
Helló! Bi mókában benne lennék Veszprémben reggel 6ig!valaki esetleg? Utána Veszlrém-Bp útvonalon szívesen beugranék tusolni egyet valakihez, akinek utána nagyon hálás lennék
Sziasztok szombat este azaz 20-án keresünk VÁCON A VIGADALOMBAN lányt párt kis ismerkedesre séta a dunaparton és egy kis játék esetleg. Párok lányok fiúkat nem keresünk szombat 21óratol. Váci viadalon. Várjuk leveleiteket üdv e és p
Amit a program tartalmaz: üccsi, csoki, nyalóka, végtelen vendég szeretet, reggeli “aztakurvadejóvolt” kávézás, majd reggeli közös zuhany, (remelem innen újra kezdjük) majd egy isteni finom good bye reggeli
(Ez egy válasz Petrovic01 üzenetére (2024. 07. 20. szombat 00:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 00:59

Balatonalmádiban párokat keresek azonnali beköltözéssel, délelőtti távozással. Várom az üzeneteket, küldöm a telefonszámot
Balatonalmádiban párokat keresek azonnali beköltözéssel, délelőtti távozással. Várom az üzeneteket, küldöm a telefonszámot
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

most raero igenyes par?
Sziasztok! Párhoz, bi párhoz csatlakoznék, érett elhanyagolt feleségeket kényeztetnék
Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? nagyméretű, sportos fiatal vagyok
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.