Sziasztok!
Sportos, jó megjelenésű, intelligens srácként szeretnék csatlakozni párokhoz, hölgyekhez. Többesben némi tapasztalatom már van smile
Mindent mást megtaláltok az adatlapomon, ami első körben szükséges.
Peti
Sportos, jó megjelenésű, intelligens srácként szeretnék csatlakozni párokhoz, hölgyekhez. Többesben némi tapasztalatom már van smile
Mindent mást megtaláltok az adatlapomon, ami első körben szükséges.
Peti
Sziasztok, igényes pasiként, a. mai napon hölgy vagy párral ismerkednék hetero alapon siófok - Budapest útvonalon!
Helyem van akar vízparton!
Helyem van akar vízparton!
Pécs valaki?
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Sziasztok!
Ma 07.21) egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Bevállalós, többes tapasztalatom van!!
Írjatok!
Ma 07.21) egy jó kaland RQ fürdő Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, kopasz, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
Bevállalós, többes tapasztalatom van!!
Írjatok!
Sziasztok.Ma délutánra keresnék partnert hölgy,esetleg hölgy tagú pár személyében kellemes,élvezetes találkozóra.
Akár csak softabb(kukkolás,simogatás,orál)dolgokra.
Ha esetleg van kedve valakinek kellemes talihoz akkor privátban egyeztessük az elképzeléseinket.
Akár csak softabb(kukkolás,simogatás,orál)dolgokra.
Ha esetleg van kedve valakinek kellemes talihoz akkor privátban egyeztessük az elképzeléseinket.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Ma Budapesten a Lukácsban leszek, ha van kedved..kabinom is lesz..dumalni is ok.nezelodni is..korrekt fiatal vagyok.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Zalaegerszegen hétfő kedd szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Ma estére keresek párt Budapesten
Jövő hét keddtől esténként lesz helyem és szabadidőm 13.ker. Nyugatinál. Keresem intelligens partnerem nő és pár személyében egy kis kalandozásra. Privátban írj lszi.
Hello!
(Ez egy válasz Movie üzenetére (2024. 07. 20. szombat 18:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 20. szombat 18:03

Mániákus maszturbálást kedvelő srácot urat keresek közös hokihoz,izgat ha közben jó csajokat,szép puncikat nézhetünk közben,Olyan írjon akit ez valóban izgat vagy még sosem hokizott mással,hetero vagy nagyon enyhén biszex partnert keresek,olyat aki el is jön a találkozóra!Pestmegyei igényes ápolt srác vagyok.Helyem van.
Hello! Aktív partnert keresek aki cumiztatna Bp.

Most ráérő párhoz csatlakoznék , Budapest környékén! Igényes jó megjelenésű pasi vagyok!

Senki???
(Ez egy válasz janti üzenetére (2024. 07. 21. vasárnap 00:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali mindenkinek, nem biztos hogy tudok válaszolni már levelekre , esetleg más ötlete valakinek hogy tudják válaszolni?
Nem árt az se ha bírod, élvezed ha akár több óráig kefélnek szana szét.
Az adnám neki egy jó féle orgia aftert.. kemény jó fajta duzzadt farkamat is adnám bele rendesen
Adnám most