Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Zalaegerszegen ma, és szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Belevaló férfias popsit dugni kedvelő pasival ismerkednék max 50 éves korig. Bp belváros
5:30 Árasztó út Duna-part?
Budapest Belvárosában Kalandoznek Most!
SOK MINDEN ÉRDEKEL ÍRJ! JÓ LESZ ;}]
SOK MINDEN ÉRDEKEL ÍRJ! JÓ LESZ ;}]
Sziasztok
jelenleg most soloban , magas vèkony srác vagyok , keresnèk ma hajnali 3-kor dèlpesten , (Csepel , Erzsebet ) környèkèn partnert
)

Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias diszkrét macis ápolt pasi vagyok.
Holnap reggel Bpn ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Budapest-Nyíregyháza útvonalon valaki?
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Hajdúszoboszlón ma este puncit nyalnak kényeztetnék, párhoz csatlakoznak cuckold is enyhe bi is mehet
Kinek lenne kedve gyorsan leszopni engem?
Zalaegerszegen ma, kedd, szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Sziasztok!
Dèl-Dunantùlon Hètvègere párt keresünk nègyes gabalyodàsra fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk, I&L
Dèl-Dunantùlon Hètvègere párt keresünk nègyes gabalyodàsra fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk, I&L
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit bő nyállal orálisan kényeztetnék akár kölcsönösen (de inkább én szopnék) de masztiba is benne vagyok, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok Szolnok vagy környékről ismerkednék lányokkal nőkkel maximum 37 éves korig. Utazni tudok helyem van. Képeim videoim adatlapomon. Varom a leveleket.
Szàzhalombatta valaki?