Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Kecskeméten keresek telt idősebb hölgyet szexre! 50 felett!
Ha nem csak potya puncira áhítozól, Budán van helyem szopatni-szopni!
Sziasztok. 27.-tol 31.-ig az Aquaworld Ben leszünk! Nagy intimmel keresünk pasit a feleségem örömére ! smile csak olyat aki el is jön
Még van egy nap a szabadságból, így az estét szívesen töltenénk hozzánk hasonló (korban és alkatban) csini párral soft swingerrel. (=Lányos gabalyodás és orális párcsere) circling
Kérünk titeket privátban írjatok és ne itt! worship
Utazni bizonyos távolságig tudunk, de fogadni is szívesen fogadunk... wave
Kérünk titeket privátban írjatok és ne itt! worship
Utazni bizonyos távolságig tudunk, de fogadni is szívesen fogadunk... wave
Mezőkövesd kőrnyékén! Nők? Párok? Szex?
szombat estére keresek györi hölgyet,helyem van!ötvenes pasi vagyok!
Sziasztok !
Ma este szerény hajlékomban hölgyet vagy párt fogadnék cuckold kapcsolatra.
Ma este szerény hajlékomban hölgyet vagy párt fogadnék cuckold kapcsolatra.
Budapesti 60-as ápolt pasi, hölgy partnerét keresi, aki szereti élvezésig ki van nyalva, helyem nincs,mobilos vagyok.
Sziasztok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
174/76, kopasz, zöld szem, izmos test! Nagyobb, mindig kemény fazonos intim!Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Egy jó kaland Győr? Hölgyek, párok? Igényes, izmos, nagyobb intimméretű pasi vagyok!
174/76, kopasz, zöld szem, izmos test! Nagyobb, mindig kemény fazonos intim!Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Szeretnélek nyalni..
(Ez egy válasz Viki77 üzenetére (2024. 07. 23. kedd 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp-en igényes 45 +os férfit keresek nyalásra. Helyem nincs!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Bp utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Zalaegerszegen ma, és szerda délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban keress, köszönöm szépen.
Belevaló férfias popsit dugni kedvelő pasival ismerkednék max 50 éves korig. Bp belváros
5:30 Árasztó út Duna-part?
Budapest Belvárosában Kalandoznek Most!
SOK MINDEN ÉRDEKEL ÍRJ! JÓ LESZ ;}]
SOK MINDEN ÉRDEKEL ÍRJ! JÓ LESZ ;}]
Sziasztok
jelenleg most soloban , magas vèkony srác vagyok , keresnèk ma hajnali 3-kor dèlpesten , (Csepel , Erzsebet ) környèkèn partnert
)

Debrecenbe cumiznék masztiznék férfias diszkrét macis ápolt pasi vagyok.