Sziasztok !
A mai napon meglátogatnék vagy fogadnék szóló hölgyet vagy párt.
A mai napon meglátogatnék vagy fogadnék szóló hölgyet vagy párt.
Ma 17óra fele keresek Pestit..
Aki nyeli, és én is rég fogtam már egy borotváltat...
Aki nyeli, és én is rég fogtam már egy borotváltat...
Hètvegere párcserés 4-es gabalyodást keresünk, fèrfi hetero alapon! Utazni tudunk, több Info az adatlapunkon! I&L
Most délután Várpalota mellett egyoldalúan szopnék 40ig borotvált, igényes férfit. Helyem van, más nem érdekel. Ha könnyítenél magadon írj privát üzenetet. Intim fotó tali előtt kelleni fog...
Szexpartnert keresek Budán
Most valaki? Holgy vagy par Budapesten? Irj es megyek is!
Sziasztok mai nap folyamán egész nap , Westend közeléből esetleg pár???? Vagy szombaton reptérnèl???? Esetleg Délegyházi nudin.
Olyan holgyel vagy elhanyagolt feleseggel ismerkednek, aki igenyli hogy alaposan ki legyen nyalva. Nembaj ha spriccelsz is kozben, az meg jobb!!! Nem kerek viszonzast, elvezetbol csinalom.
Diszkret helyem van, privatban irj kerlek.
Diszkret helyem van, privatban irj kerlek.
Biszex normális férfias srác Salgótarján-Eger-Hatvan felé? Írj privát üzenetet!
Abádszalók és környéke valaki valakik ma napközben?
Budapesti nem független ápolt 60-as pasi, hölgy partnerét keresi.
Pénteki balatoni vitorlazashoz csatlakozhat hozzánk még 1 nyitott pár ha valakiket érdekel írjatok privátban
Zala -Vas megyében Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok!
Holnap / pénteken /, délutánra keresek partnert. Első sorban nagyon szeretnék szopni, szopatni. Eger és környéke helyem nincs. 47 éves ápolt bi vagyok. 45+ korosztály előnyben
Holnap / pénteken /, délutánra keresek partnert. Első sorban nagyon szeretnék szopni, szopatni. Eger és környéke helyem nincs. 47 éves ápolt bi vagyok. 45+ korosztály előnyben
16. Ker most valaki?
16.ker határaban ma 23 ora után valaki?
Nöt vagy párt keresek közös programra, ma estére vagy holnap délutánra. Kiskörös vagy Soltvadkert környeken. Részletek privátban
Nöt vagy párt keresek közös programra, ma estére vagy holnap délutánra. Kiskörös vagy Soltvadkert környeken. Részletek privátban
Szombaton délelőttre, Balaton déli partján, hellyel rendelkező normális pasit(kat) esetleg párt keresünk maximum 1,5 órára.
Holnap napkozben Budapesten holgy akit kicsit kenyeztethetek? Esetleg aki csak ugy megdugatna magat? Vagy esetleg par akit izgatna ha neznem? Vagy beszallnek? A lehetosegek tarhaza hatalmas! Irjatok batran!