07.27 szombat délelőttre keresünk, alkalmi kalandra pasit, pasikat esetleg párt a Balaton déli parton, HELLYEL! most csak ekkora és így!
Pasikkal feleségdugás vagy 3as, párral pasi részről hetero gabalyodás, párcsere. 30-50 közöttieket keresünk, rövid, maximum 1,5 orás alkalomra. Problémamentes, diszkrét szexre.
Van már tapasztalatunk ilyenben
Pasikkal feleségdugás vagy 3as, párral pasi részről hetero gabalyodás, párcsere. 30-50 közöttieket keresünk, rövid, maximum 1,5 orás alkalomra. Problémamentes, diszkrét szexre.
Van már tapasztalatunk ilyenben
Debrecenbe nem cumiztatana valaki ? Helyem van. Diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Estét
Hölgyek Ma 1 laza nyári kalandra Pest vagy szük környékén
Hölgyek Ma 1 laza nyári kalandra Pest vagy szük környékén

Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Holnap délútántól Vasárnap estig helyel rendelkező Szombathelyi pasi keresi azt a Lányt vagy Nőt aki Strap-onnal kényeztetne!PASIK KIZÁRVA!!!
Holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Mai napra keresek nőt pasit párt akárkit aki le szopna
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Ma dun kalandoznek a szepvolgyin. Holgy v pár?
Ma 23;00 körüli időpontban keresünk enyhe bisex,nagyméretű,ápolt,nemdohányzó urat,1-2 órás találkára.
Érdiek vagyunk,fogadni is itt tudunk.
Bukkake,wifesharing,blowbang,fistimg,cuckold.
Érdiek vagyunk,fogadni is itt tudunk.
Bukkake,wifesharing,blowbang,fistimg,cuckold.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek írjatok bátran.
Reptérnél valakik? Szivesen ki verném ha valaki nézné.
Zalaegerszegen péntek, szombat, vasárnap, hétfő este pasit kényeztetnék orálisan, helyem van. Privátban keress. Köszönöm.
Sziasztok,
Egerben ma 12 től valaki? Közös cumi? Helyem nincs.
Egerben ma 12 től valaki? Közös cumi? Helyem nincs.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Pár aki ma kalandozna velem pl?Somogy,Zala?
28 éves mackós srác keresi hölgy partnerét alárendelt orális kényeztetésre Ózd és környékén
Sziasztok. Most Nagyhegyesre keresek aktiv kanos macikedvelo pasit. Irj ha erdekel a dolog!
07.27 szombat délelőttre keresünk, alkalmi kalandra pasit, pasikat esetleg párt a Balaton déli parton, HELLYEL! most csak ekkora és így!
Van már tapasztalatunk ilyenben.
Van már tapasztalatunk ilyenben.