I'itt mindenki hülye...itt mindenki "
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 07. 29. hétfő 18:32

Kb : 30 perccel ezelőtt írtunk a fórumba, és már van 7 olyan idióta aki nem tud olvasni ! Írtuk hogy adatlapunk szerint, ma estére. Erre bejelentkezik olyan akinek a mai nap nem jó, csak holnap, az ország másik végéről, aki rendszeresen dohányzik ! Itt tényleg ennyi fogyatékos van ? Tisztelet a kivételnek, mert van ilyen ! Egy VICC !
Délelőtt csorna környékén valaki?
Sziasztok !
Ma ,az az kedd délelőtt 11 után automba játszom a valóban 23 cm es cerkámmal Budapesten a shopmark parkolóba!
Női kukkolót esetleg segítő női kezet, szívesen fogadok !
Ma ,az az kedd délelőtt 11 után automba játszom a valóban 23 cm es cerkámmal Budapesten a shopmark parkolóba!
Női kukkolót esetleg segítő női kezet, szívesen fogadok !
Esztergom + 50km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Van helyem is egy vízparti helyen, de utazni is tudok.
Diszkréció adott és elvárt.
Ma 15-16 óra között szopnék Hatvan Nagytarcsa utvonal környékén. Szabadban vagy nálad.
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Hely van.
Szívesen ismerkednék Budapest és vonzáskörzetében hölgyekkel vagy hetero párokkal. Hellyel is rendelkezem.
Sziasztok Pestmegye Kiskunlacháza környékéről valakik esetleg???
Holnap délelőtt Székesfehérváron igényes csaj nőt keresek szexre
Pedig ritka ilyen jól összeszedett adatlapot olvasni, én kiestem 1-2 pontban, de szurkolok nektek
(Ez egy válasz marineland üzenetére (2024. 07. 29. hétfő 18:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Kb : 30 perccel ezelőtt írtunk a fórumba, és már van 7 olyan idióta aki nem tud olvasni ! Írtuk hogy adatlapunk szerint, ma estére. Erre bejelentkezik olyan akinek a mai nap nem jó, csak holnap, az ország másik végéről, aki rendszeresen dohányzik ! Itt tényleg ennyi fogyatékos van ? Tisztelet a kivételnek, mert van ilyen ! Egy VICC !
Veszprém környékén keresek párokat vagy bi pasit.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Ózdon kanos biszex partnert keresek ma estére.
Tetthely adott
Tetthely adott
Ilyenek miatt nem találnak senkit a normálisak

Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Ma este 21 óra utánra adatlapunk szerint megfelelő férfit keresünk hármasra. Csak privát üzeneteket várunk ! Szeress masszírozni !
Valaki akit jól le lehet szopni ?
Dughato 20 éves vagyok
Dunaharaszti környékén
Dughato 20 éves vagyok
Dunaharaszti környékén
Bpn cumiztatnék mostanában. Írj privát.
Hello, holnap délelőtt szombathelyen szopatnák írj üzenetet