Pécs ma valaki?
Pécsett szopnék most..
Tangában eléd guggolnék...
Sziasztok,
Prokkal ismerkednék, hetero alapon.
BP., Pest megye.
Privátban beszéljünk
Prokkal ismerkednék, hetero alapon.
BP., Pest megye.
Privátban beszéljünk
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok! Most keresek rétság és környékén egy hölgyet, hölgyeket akik csatlakoznának hozzám egy nemhétköznapi kalandra.
Részletek priviben.
Részletek priviben.
Zalaegerszegen ma, szombat, vasárnap délután, kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privát üzenetben keress, köszönöm.
Sziasztok,
orgazmuskontroll, edging, tease&denialra keresek partnert. Helyem van de szívesen megyek is. Átmegyek, levetkőzöm, kikötözöl egy székbe, es alaposan megsolgozhatod a farkamat, a lényeg hogy egyszer se élvezzek el. Ha kijátszottad magad, elengedsz és álló fasszal hazaküldesz.
orgazmuskontroll, edging, tease&denialra keresek partnert. Helyem van de szívesen megyek is. Átmegyek, levetkőzöm, kikötözöl egy székbe, es alaposan megsolgozhatod a farkamat, a lényeg hogy egyszer se élvezzek el. Ha kijátszottad magad, elengedsz és álló fasszal hazaküldesz.
Sziasztok ma pécsen hölgy vagy pár?
Pécsett szopnék ma délután!!
Lehettek többen is...
Én vékony bi passzív női fehérneműs
Lehettek többen is...
Én vékony bi passzív női fehérneműs
Szexpartnert keresek Budán
Sziasztok keresek valakit Borsod megye környékről akit leszophatnék , esetleg meg is dugna a holnapi nap (augusztus 3 szombat) főként nappal szóval reggel 10 től délután 5 ig.
Helyem nincs
De jó autóba szabadban , vagy nálad.
21 vagyok , biszex
Atlag alkatú ha szeretnéd viszek magammal váltóruhat is (szoknya és tanga még max combfix )
Szortelen vagyok az intim részeken.
Diszkréció elvart és adott
Az izgalom kedvéért exemrol több mint 100+ kép és videó van ahol dugunk, szop , belé vagy rá élvezek , szóval amíg apollak tudod nézni őket.
Szimpátia esetén szívesen nyalom a golyóid vagy épp a feneked és te közben tudod verni .
Remelem találok valakit
Helyem nincs
De jó autóba szabadban , vagy nálad.
21 vagyok , biszex
Atlag alkatú ha szeretnéd viszek magammal váltóruhat is (szoknya és tanga még max combfix )
Szortelen vagyok az intim részeken.
Diszkréció elvart és adott
Az izgalom kedvéért exemrol több mint 100+ kép és videó van ahol dugunk, szop , belé vagy rá élvezek , szóval amíg apollak tudod nézni őket.
Szimpátia esetén szívesen nyalom a golyóid vagy épp a feneked és te közben tudod verni .
Remelem találok valakit

Valakit mostanában szívesen kielégítenék orálisan. Előmy ha XI kerben vagy, de jó nekem még a ix, xix, xx, xker is

Szopnék most Pécs vagy Kaposvár és környéke valaki valakik
Lehettek többen is
Lehettek többen is
Sziasztok! Hetero férfiként hölgyet vagy párt keresnék Budapesten hosszútávra! Privátban írj!

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Hajdúszoboszlón, ma napközben, puncit kényeztetnék, nyalnák, párhoz csatlakoznák, cuckold, enyhe bi is mehet
Sziasztok. Pécsen ma hölgy? Ráérek egész nap
Kezdők vagyunk e tèren, de elszantak. Rendkívül csinos, szexi, sportos hármasunkhoz 2 pasi és 1 nő keresünk szimpátia alapján nőt izgalmas 4 es kalandozásokhoz. Ha van ami tabu neked, tiszteletben tartjuk. Fontos számunkra a másik igénye
Zamárdiban hölgy napközben? Helyem van.
Sziasztok!
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.