Pécs ma este?
Sok sikert hozzá
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 04. vasárnap 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 04. vasárnap 11:30

Törölt felhasználó (4746604)

Nyiregyhazan, hetfo ejszaka csinos Holgy vagy par jatszotarsa lennek, hetero vagy akar bi alapon is. Irjatok batran! Szep hetveget!
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám. Hölgyek, párok írjatok bátran.
Nyiregyhazan, hetfo ejszaka csinos Holgy vagy par jatszotarsa lennek, hetero vagy akar bi alapon is. Irjatok batran! Szep hetveget!
Zalaegerszegen ma 14-21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszönöm.
Hölgyek, Hölgyek! Élvezzük a szexet is!
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Diszkrét vékony fiú vagyok.
Ma az M5-M0-M1 útvonal mentén keresek hölgyet,párt alkalmi kapcsolatra.
Hölgyek, szex most? Helyem van a 21.-ben.

Ma feleség dupla örömére keresünk férfit. Miskolc
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok! smile
Képeim és videóm is van fent az oldalon. Ha tetszik amit látsz dobj egy üzenetet!

Sziasztok!. Pécsen vagy környékén ma kényeztetnék hőlgyet. Hosszan és alaposan. Utazni ,fogadni tudok.!!
Sziasztok. A KÖKInél kalandoznék mostanában. Írj privát.
Ma Tiszafüred vagy környékén keresek délután 5 ig
Zalaegerszegen ma 14-21 között pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Privátban egyeztessünk, köszönöm.
Sziasztok lányok hőlgyek.Webkamerás társam szex partnerem keresem kortól függetlenül. Esetleg nincs sok szabadidőd titkos vágyaid vannak vagy beszélnélgetnél. Akár név nélkül arc diszkréten.
Sziasztok! Békéscsabán vagy környékén párhoz-lányhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok!
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-ei héten 3-4 napig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Bi pasi ma Fejér megyében?