Szoasztok Keszthely környékén keresünk párt kellemes időtöltésre
Klau&Peti

Hol tudnánk találkozni?
(Ez egy válasz jani81 üzenetére (2024. 08. 06. kedd 21:43), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok! találkozzunk
(Ez egy válasz Juliska üzenetére (2024. 08. 06. kedd 21:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 06. kedd 21:35

Sziasztok. Mi egy pár vagyunk. Keresünk +1 férfit Nyíregyháza és környékén kizárólag a hölgy javára.
Sziasztok. Mi egy pár vagyunk. Keresünk +1 férfit Nyíregyháza és környékén kizárólag a hölgy javára.
Sziasztok!
Ma este nő/pár esetleg pasi Székesfehérváron?
Ma este nő/pár esetleg pasi Székesfehérváron?
Sziasztok!
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Sziasztok!Holnap napközben 11.kerben keresek partnert,partnereket minden jóra!Kor,alkat mellékes!Hely van!
Sziasztok, 47 éves hetero férfi vagyok, szexi ruhadarabokat kedvelő hölgy partnerem keresem Bp-n. Hely megoldható a 11. ker-ben.
sziasztok, ma 17 óra körül egy közös masztira valaki az Alleeban?
Sziasztok. Ma délután vagy kora este nő vagy pár aki szívesen találkozna?
Valaki egy kis kaland most délután a 4-14-15 kerben
Ma Dunaújváros és környékén egy kis autós ismerkedés?
Adatlapunknak megfelelően. ismerkednénk

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Zalaegerszegen szerda, csütörtök este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, egyeztessünk privátban. Köszönöm.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Sziasztok!Ma déltől Érd-Budaörs-11.ker környékén valaki?
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Sziasztok
Monor vasútállomás környéke?Most reggel?
Monor vasútállomás környéke?Most reggel?
Sziasztok. Mai nap délután Pécsen egy kenyeztetesre vagyakozo hölgy lenne?