Pápa és környékén (max 60-70km) keresnék srácot aki talizna napközben vagy estefelé
lehetőleg aktívat vagy kíváncsi heterót.. helyem van, de szabadban is benne vagyok. A többit privátban

Ma napközbeni szívesen meglátogatnék csajt párt! Nagy ráértemben nagyobb távolság sem akadály.
Dunakeszi ma?
Bp 13 kerület és környéke, szívesen találkoznék lánnyal vagy páral. Férfi 25
Nyíregyházi lányok valaki?
Írj rám privátban,ha érdekel a dolog.☺️
Írj rám privátban,ha érdekel a dolog.☺️
Syegeden, vagy környékén, autóban most?
28 éves mackós srác keresi elhanyagolt hölgy játszótársát Ózd és környékén.
A kor és a testalkat nem számít váltsunk pár szót majd kiderül mi lesz.
Akár hosszú távra
A kor és a testalkat nem számít váltsunk pár szót majd kiderül mi lesz.
Akár hosszú távra
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok,
25 és 27 évesek vagyunk max 45 éves korig keresnénk pasit kukkolásra szimpátia esetén orális jatékra.
Levelet írjatok és ott folytatjuk.
25 és 27 évesek vagyunk max 45 éves korig keresnénk pasit kukkolásra szimpátia esetén orális jatékra.
Levelet írjatok és ott folytatjuk.
Párt vagy csaj fogadnák ma este belvárosi lakásomban kemény szexre!
Miskolcon esetleg lenne kedve talizni es jolerezni magat? Holgyek parok jelentkezeset szivesen fogadom
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra

Sziasztok! Augusztus 16. Esten varom az urakat akik egy 29 eves fiu trimmelt popsijat magukévá tennék, csakis a bb szex szeretném ha minél többen felcsinálnátok az este folyamán, de ehhez viszont annyi hogy Gyorsszex formajaban! Kecskemeten.
Sziasztok Én egy 24 éves sportos ápolt srác vagyok és keresném partneremet/partnereimet Párok és Nők személyében Pest Megyében Vecsés kornyékén de nem probléma az utazás. Ha szimpatikus vagyok írjatok bátran egy jófej kedves srác vagyok.
Hölgyek,valaki most Gloryba?
Sziasztok!
Szigetszentmiklós környékén keresek szexhavert, akivel rendszeresen kivernénk egymásnak.
Csak a délelőtti órákban érek rá, kb 8-11ig, helyem sajnos nincs, autóm van. Arcos képet nem küldök és nem is várok, kérlek ha az adott idő intervallum nem jó neked ne írj!
Csak normális, ápolt emberek társaságát keresem, nem a jövő hónapban!
Köszi, pacsi!
Szigetszentmiklós környékén keresek szexhavert, akivel rendszeresen kivernénk egymásnak.
Csak a délelőtti órákban érek rá, kb 8-11ig, helyem sajnos nincs, autóm van. Arcos képet nem küldök és nem is várok, kérlek ha az adott idő intervallum nem jó neked ne írj!
Csak normális, ápolt emberek társaságát keresem, nem a jövő hónapban!
Köszi, pacsi!
Sziasztok,
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Párok társaságát keresem.
Budapest, Pest megye, Fejér megye.
Valaki most a 14 vagy 15 kerben kiszivna belőlem mindent?
Zalaegerszegen ma este 21:30 után pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz, privátban keress köszönöm.
Sziasztok! Ma este találkoznék Budapesten párral.