Sziasztok! Pólus center mögötti kiserdőben valakinek lenne kedve egy kis kalandhoz? Aktív, fèrfias fèrfi vagyok!
Újpest most ?
balatonboglár környékén keresek nőt akit nyalhatnék! privizz
Sziasztok. Mai nap Budapesten hölggyel párral találkoznék.40-éves pasi.
Sziasztok! Ma este a Balaton, Keszthely (+-30km) környékén keresek hölgyet párt esetleg kíváncsi fiút. Fiatal sportos huszonéves mindenre kapható srác ként.
Sziasztok!
Ma estére is keresem partnerem vagy párok esetében partnereim egy kis kalandozásra
Budapest-Kecskemét vonalon.
Ma estére is keresem partnerem vagy párok esetében partnereim egy kis kalandozásra

Budapest-Kecskemét vonalon.
Zalaegerszegen most pasi akit lehet orálisan kényeztetni? Ráérek egész nap. Hely van.
Sziasztok!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Ma (szombat) este szívesen kalandoznék hölgyekkel vagy párokkal. Lehet autós kaland is vagy a szabadban (tudok jó helyet), de akár vendégül is tudlak látni. A legtöbb tapasztalatom a cuckoldban (bull) van. Írj privátban és egyeztetünk!
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Fincsi punci kellene itt mindenkinek! Nekem is

Sziasztok!
8-kör reptérnél pár, hölgy eseeg?
8-kör reptérnél pár, hölgy eseeg?
28 éves mackós srác keresi elhanyagolt hölgy játszótársát Ózd és környékén.
A kor és a testalkat nem számít váltsunk pár szót majd kiderül mi lesz.
Akár hosszú távra
A kor és a testalkat nem számít váltsunk pár szót majd kiderül mi lesz.
Akár hosszú távra
Zalaegerszegen MA és holnap kora este pasit kényeztetnék orálisan, helyem lesz. Akár kölcsönös is lehet. Privátban egyeztessünk, köszönöm szépen.
Bpn szextali nost, mindenbebenn vagyok!!!
Írtam!
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2024. 08. 09. péntek 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 23:27

Szombat estére keresnénk plusz 1 esetleg 2 hetero 35év alatti pasit telt hölgytagunknak Budapesten, többes kalandra. Átlagos vagy nagyobb méret feltétel és nem 5 perces kalandot szeretnénk.
vagyok végig
(Ez egy válasz Sexy_nyuszi üzenetére (2024. 08. 09. péntek 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 09. péntek 23:27

Szombat estére keresnénk plusz 1 esetleg 2 hetero 35év alatti pasit telt hölgytagunknak Budapesten, többes kalandra. Átlagos vagy nagyobb méret feltétel és nem 5 perces kalandot szeretnénk.
Holnap este Nyíregyházán keresünk olyan találka helyet ahol ismerkedhetünk férfiakkal vagy párral ?Az estét egy közös élménnyel zárhatnánk
balatonboglár környékén nő aki szexelne 26évessel? privizz
Sziasztok!
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.
Az augusztus 12-15ig szabad leszek, napközben munka, de kb. du. 5től éjszakába nyúlóan élvezkedhetnénk. Ehhez keresek hölgyet vagy párt, helyem is lesz Érden, de Bp-n vagy környékén menni is tudok hozzád/hozzátok. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 17-18/4 intimmel. Cuckold és többes terén is van kellő tapasztalatom.