Sziasztok ! Párokat / férfi -nő/ vagy hölgy személyében keresek itt csak a környékről ! Mindenki-mindenkivel alapon szex és azon belül pervi dolgok is jöhetnek pl : pisi szex oda -vissza ,, terhes nő csöpögő tejes cicikkel, spermás teleélvezett punci kinyalása, fuck licking , cuckold, láb szex ,swinger party , spermás játékok stb ! Legyél nyitott ! És diszkrét is / Én is az vagyok ! . no homo !!!!…Házibarát is lehetek // /Itt a jó idő szabadban is szexelnék vagy autóban is /// Kukkolnék is párokat szex közben !?!” Méret nem számít !!!”)(fiatal párokhoz is csatlakoznék !!!!!////
Ma, péntek reggel, délelőtt kemény szexre keresem nő vagy pár partnerem Budapesten. Olvass adatlapot, ne érjen meglepetés!
Bejövős, sportos, férfias srác vagyok.... hosszú hétvégére keresek érdeklődő hasonló srácot. Csongrád+békés megye. helyem van, reális távon utazni is tudok. Kép kell!
Most hölgy, pár Bp-n?
Üdv gyor ?
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) mostanában 1 laza nyári kalandra

Sziasztok hölgyekkel, illetve férfiakkal szivesen eltöltenék pár órát. Helyem van, cegledbercel
Pécsen csatlakoznék igényes párhoz hetero alapon a hölgy örömére. Írjatok privátan!
Szia cegledbercelen lakom helyem van szivesen szeretkeznék szopnék pucsitanék.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 08. 15. csütörtök 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 15. csütörtök 22:55
Törölt felhasználó (4701627)

Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? sportos, átlag feletti mérettel rendelkezek

Kecskemét-Nagykőrös-Cegléd valaki? sportos, átlag feletti mérettel rendelkezek

Hopp, elírás, 18/4 a helyes érték
Sziasztok!
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/9 intimmel.
Most bent vagyok Bp-n autóval. Hölgyet vagy párt keresek, akár hajnalig ráérek. Ápolt, igényes, helyesnek tartott pasi vagyok 18/9 intimmel.
Valaki aktív mai napon Ózd és környéken?
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Helyem van 28as mackós tetovált srác
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok
Sziasztok!Szigligeten vagy a környékén keresek jövő héten egy kedves,diszkrét hölgyet,vagy párt,akiknek lenne kedve pár kellemes órát eltölteni velem.Fiatalos,sportos 40-es pasi vagyok.Válaszokat privát üzenetben kérem!
17ker vagy környékén keresek fiatal csajt rendszeres találkára. a részleteket megbeszéljük.
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
priviben keress. Jelige: A rezsi már nem lesz olcsóbb! Az iskola is drága!
Sziasztok!
Ma este/éjjel hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
Ma este/éjjel hölgy vagy pár Bp, Érd vagy ezek környékén? Ápolt, igényes pasi vagyok 18/4 intimmel.
Mai nap közös orálra keresek partnert,de lehet egyoldalú is! Kecskeméten helyem van!
Puncit nyalnék pénteken hosszan élvezésig pároknál is, akár dugás közben (ez volna a legjobb).
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Autóban, szabadban is, Bp és tőle északra.
Hölgyel,vagy párral ismerkednék ,pároknál enyhe bi lehetséges. Anszterdam és kőrnyéke.