A hosszú hétvégére keresünk férfit feleség többes örömére .....
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Nyíregyházi hölgy ??
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Sziasztok! Debrecen és Nyíregyháza környékén csatlakoznék párhoz harmadiknak vagy akár csak kukkolni! Sokmindenre nyitott Pasi vagyok! Keress privátban!
Siófoki hölgy pár ma éjjel?
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!
Sziasztok! Ma este szivesen vendégdül látnék párt vagy hölgyet, egy kellemes jakuzzis estére
Ma késő este szívesen fogadunk nagyméretű,(18+)nyaláscentrikus,nemdohányzó pasit. Ha enyhe bisex vagy ,úgy még jobb.Csak nálunk,csak ma,kb 23:00
Ma este csobbanok a medencebe. Van kedve valakinek csatlakozni? Priviben irj.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Ma késő estére (0:30kb) keresek egy normális partnert egy sötét “szobás” házi glory-s kalandra . Normál vagy sportos testalkat 30-45éves korig. Pest megye… ha a glory nem akkor egy sima kölcsönös kaland is elképzelhetö
Sziasztok! Siófok-Zamárdi környékén keresek lányt vagy párt!
Balcsi északi partján kalandoznék… én zánka környékén vagyok. Belevaló dugni szerető pasikat keresek…
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Ma keresek kalandot
helyem van

Debreceni elhanyagolt feleséget kényeztetnék MOST. 32 éves nagy intimmel rendelkező pasi vagyok. Alkat nem számít
32 éves debreceni pasi vagyok méretes intimmel elhanyagolt feleséget kényeztetnék akár viszonzás nélkül is. alkat nem számít
Dunakeszin valaki MOST? Aktív fèrfias vagyok!
Sopronból valaki?