Igen! Privát!
(Ez egy válasz Metax üzenetére (2024. 08. 17. szombat 10:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia! Lent vagy?
(Ez egy válasz Moncsika2 üzenetére (2024. 08. 17. szombat 10:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Siófok-Zamárdi környékén lány vagy pár? Adatlapom kitöltve!
Szia! Ma?
(Ez egy válasz Metax üzenetére (2024. 08. 17. szombat 01:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Fonyod ma delelott valaki?
Pest megyei passzív srácot keresek 35 éves korig szexre. Helyed jó ha van.
Ma vagy holnap Veszprém megyében kér valaki egy alapos szopást? Stb. stb.
írj bátran

Most Miskolcon pár? Hölgy?
Pártként keresünk hellyel rendelkező párt!
25-30 évesek és sportosak vagyunk
További infók Viberen
25-30 évesek és sportosak vagyunk
További infók Viberen
A hosszú hétvégére keresünk férfit feleség többes örömére .....
Hölgyet masszíroznék, kényeztetnék
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Vagy párokhoz csatlakoznék harmadiknak
Sziasztok! Nyíregyházi hölgy ??
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Sziasztok! Debrecen és Nyíregyháza környékén csatlakoznék párhoz harmadiknak vagy akár csak kukkolni! Sokmindenre nyitott Pasi vagyok! Keress privátban!
Siófoki hölgy pár ma éjjel?
Megismerkednék olyan kíváncsi hetero vagy enyhe biszex érdeklődésű sráccal,úrral akit már régóta foglalkoztat hogy kipróbáljon egy-két izgalmas dolgot fiúval(közös hoki,orál).Kérem csak olyan írjon aki mer és akar is találkozni.Pestmegyei ápolt nagyon igényes srác vagyok,helyem van.Nem levelezgetni akarok hanem találkozni.Írj ha magadra ismersz!
Sziasztok! Ma este szivesen vendégdül látnék párt vagy hölgyet, egy kellemes jakuzzis estére
Ma késő este szívesen fogadunk nagyméretű,(18+)nyaláscentrikus,nemdohányzó pasit. Ha enyhe bisex vagy ,úgy még jobb.Csak nálunk,csak ma,kb 23:00
Ma este csobbanok a medencebe. Van kedve valakinek csatlakozni? Priviben irj.
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?