Holnap este? Hölgy, pár. Helyem van.
XIII -ban helyem van. Heteró alapon. Ma?
Szigetszentmikloson cumiznék ma
sziasztok párokat keresek hármas szexre ma estére Veszprém megyében Sümeg melet lakom
benne vagyok minden jóban írj bátran
benne vagyok minden jóban írj bátran

Ma este naplemente a Balaton közepén . Mindent lehet De semmi sem kötelező
Sziasztok.
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) ma 1 laza nyári Kalandra
B.Pesti vagy környéki hölgy,(pár) ma 1 laza nyári Kalandra

Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
Bp.-i vagy Pest megyei, 35-60 év közötti hölgyet vagy párt keresek, lehetőleg biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfitaggal.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, szexuálisan túlfűtött, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok, délelőtti és délutáni szabadidővel is rendelkezek.
sziasztok holnap a vitorláson mindent lehet,de semmisem kötelező.Én leszek a kényeztető
Sziasztok! Veszprém környéke, Balaton part, Székesfehérvár, Siófok vonalon keresek hölgyet.
Helyem Veszprémben és a parton is van, autó szintén. 28/186/80
Helyem Veszprémben és a parton is van, autó szintén. 28/186/80
Párok szeretkezését nézném! Mezőkövesd kőrnyéke!
Van itt idősebb pasi, aki szopatni szeretne?
De kár ,hogy messze vagytok!
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 08. 18. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 08. 18. vasárnap 11:35

Ma estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.(könyörgöm olyan ember írjon aki húsz üzenet után nem jön elő valami idióta indokkal!! A másik, hogy a bi nem azt jelenti, hogy megengedi, hogy egy pasi leszopja, csakhogy potyapuncit kapjon)
Ma estére keresünk egy bi srácot hármas játékokra, Pasik között csak orál. Igénytelen szakáll, dohányzás kizáró ok. Fotócsere alap.(könyörgöm olyan ember írjon aki húsz üzenet után nem jön elő valami idióta indokkal!! A másik, hogy a bi nem azt jelenti, hogy megengedi, hogy egy pasi leszopja, csakhogy potyapuncit kapjon)
Valaki van reptéren?
Sziasztok! Siófok-Zamárdi lányt vagy párt keresnék!
Szuasztok! Siófok-Zamárdi lányt vagy párt keresnék!
Sziasztok! Siófok-Zamárdi lányt vagy párt keresnék!
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van!

Pécs és környékén?