Sziasztok! Hétvégére keresek hölgyet vagy párt, kalandos estére. Budapesten, helyem van! Üdv.
Szombat estére/Vasárnapra keresek Lányt/Nőt vagy Hölgy tagú párt aki análisan felavatná a szűz hátsómat felcsatolhatóval.A Strapon szex élményt szeretném megélni amikor az ellenkező nem kiélné magát rajtam mikor a műfarkára húz és megkefél.Szeretném megtapasztalni az érzést mikor bennem lenne egy műfarok és ki be jár amint egy Hölgy ütemesen dug vele.
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Balaton északi partjáról párral ismerkednék Badacsony és környékéről.
Ezen a bűvös napon, pénteken, 13.-án kéjséggel csatlakoznék egy budapesti, értelmiségi hetero házaspárhoz, csakis a hölgy örömére. Kedves, normális férfi vagyok
Sziasztok ! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk! Nyíregyháza -Debrecen környékén Harmadiknak keresünk NAGY intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kíméljenek ....
Sziasztok délelőtt kaland partnerem keresem egy nő személyében! Pest megye.
Sziasztok! A mai napra keresnék női partnert, vagy párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, de nem független pasiként keresek most szombat este/éjjelre partnert/partnereket (hölgyet vagy párt). 18/4 többlövetű (3-4 minimum) intimmel tudnálak kényeztetni. Hely kell, Bp, Érd és ezek környéke játszik. Kb. este 9től hajnali 2-3ig, 1-2 órás maszatolás nem érdekel.
Sziasztok.
Pesten Mostanában hölgy (pár) 1 laza Kalandra
Pesten Mostanában hölgy (pár) 1 laza Kalandra
Hölgyek, hétvégi vendégség a Balatonon, déli parton?
Sziasztok!
Ma este szopnék korombeli, aktív srácot Budapestről. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék korombeli, aktív srácot Budapestről. Hely/autó szükséges.
Tatabánya Bicske között "nagy" autós kalandra nő vagy pár ma este?
Hétvégére keresünk Bp.-i Bi hölgyet 3ashoz.
Azon a bűvös napon, pénteken, 13.-án kéjséggel csatlakoznék egy budapesti, értelmiségi hetero házaspárhoz, csakis a hölgy örömére. Kedves, normális férfi vagyok
Sziasztok, Győrben szopnék. Hely van.

Sziasztok
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
29 éves mackós alkatú srác vagyok.
Ma delutánra/estére keresek valakit aki jól megszopatna vagy popsit nyalatna.
Igényesség és diszkréció adott es viszont elvárt, nagyobb méret es dominancia előny.
KAPOSVÁR és környékén jár valaki???
Szopathatsz kúrhatsz teleélvezhetsz ahogy akarsz ahol akarsz :P
Szopathatsz kúrhatsz teleélvezhetsz ahogy akarsz ahol akarsz :P
holnap estére keresek hölgyet,győr mellett lakom,helyem lenne!
Sziasztok! Biszexuális érdeklődèsü Párral szeretnék ismerkedni!
Szépen kérem csak Párok !
Szépen kérem csak Párok !
Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.