Üdv, 1 óra múlva indulok Budapestrol a Balaton déli partjára, holnap meg vissza, akinek kell fuvar írjon
de útközben is kalandoznek

Ma szívesen összebújnék valakivel akivel érzékien lehet szeretkezni.
Debrecenben ma cumiznék, diszkrét ápolt macis pasi vagyok, hely is megoldható.
Sziasztok.! Olyan párt keresek akinek a felesége imád mással dugni a férje vagy párja előtt illetve masztizna a férfi rá miközben kukkolja... Vagy beszáll Vagy csak nézi! Lehetsz egyedül álló nő is! Szeressed és imádd ha alaposan ujjaznak nyalnak spriccelésig! Szeresd nyelni a bőséges nektárt de a popsid és a cickók se legyenek tabuk,légy mobilis egyszerű tiszta gátlástalan tabumentes stb...Pécs és 100km környéke. utazni fogadni tudok időegyeztetés után. Csak komoly és tuti jelentkezőt várok. Akinek van ehhez kedve az írjon. Privátba ha lehet! Az adatlapomon ott a mail címem is..
Ma estére keresek hölgyet vagy párt.
Budapesti vagyok. Helyem van ,utazni is tudok.
Budapesti vagyok. Helyem van ,utazni is tudok.
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten. 11. kerület

Sziasztok ! Búvóhelyet biztosítanék titkos szeretőknek , pároknak akiknek nincs hol szeretkezni . Cserében beszállnék harmadiknak vagy csak masztizva kukkolnék ! Budapesten van a búvóhelyem ! Extrém kéréseket is meghallgatok... Ha tetszik megvalósithatjuk.
Sziasztok! Szexpartnert keresnék,akár hosszú távra!
Lány vagy pár!
Tolna-Fejér megye! Utazni tudok!
Lány vagy pár!
Tolna-Fejér megye! Utazni tudok!
Szombaton cumiznék Debrecenben, diszkrét, ápolt, macis pasi vagyok.
Sziasztok szeptember 18 Szolnokon leszek hölgyet vagy párt keresek a délelőtti órákban csak aki komolyan gondolja az írjon
Esztergom budapest vonalon most tali valaki?autoban ūlök.hmmmm
ma estére keresek sexpartnert győrben,ötvenes pasi vagyok
Sziasztok.
Szombat estére keresek, hölgyet, párt.
Budapesti vagyok, helyem van utazni is tudok.
Szombat estére keresek, hölgyet, párt.
Budapesti vagyok, helyem van utazni is tudok.
Sziasztok
Mai nap Dél Pesten cumiztatnék - autós kaland-12-2 között
Mai nap Dél Pesten cumiztatnék - autós kaland-12-2 között
Sziasztok! Hétvégére keresek hölgyet vagy párt, kalandos estére. Budapesten, helyem van! Üdv.
Szombat estére/Vasárnapra keresek Lányt/Nőt vagy Hölgy tagú párt aki análisan felavatná a szűz hátsómat felcsatolhatóval.A Strapon szex élményt szeretném megélni amikor az ellenkező nem kiélné magát rajtam mikor a műfarkára húz és megkefél.Szeretném megtapasztalni az érzést mikor bennem lenne egy műfarok és ki be jár amint egy Hölgy ütemesen dug vele.
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Pároknál csakis Női aktivitás jöhet szóba!
Férfiak kizárva!!!
Balaton északi partjáról párral ismerkednék Badacsony és környékéről.
Ezen a bűvös napon, pénteken, 13.-án kéjséggel csatlakoznék egy budapesti, értelmiségi hetero házaspárhoz, csakis a hölgy örömére. Kedves, normális férfi vagyok
Sziasztok ! Péntektől vasárnapig Nyíregyházán leszünk! Nyíregyháza -Debrecen környékén Harmadiknak keresünk NAGY intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kíméljenek ....
Sziasztok délelőtt kaland partnerem keresem egy nő személyében! Pest megye.