sziasztok. szexpartnerem keresem Hollandiában.50es férfi.
Jó napot, BP-en sportos srác 18/5 csupasz intimmel, partnert keres lazításhoz smile Helyem van, a terv meztelük várlak ajtót nyitok te is levetkőzöl és nézünk ponrót és ami jólesik smile Eközben nem beszélgetünk 1 szót se, elélvezünk felöltözöl és elmész.
Mosonmagyaróváron kora délutánig hellyel rendelkezem egy kölcsönös szopásra. Ha érdekel írj privát
Sziasztok. Ma estére (vasárnap) keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok hely megoldható.
Hali
29 eves kezdő kíváncsi bi srác vagyok.
A passzív oldal izgat föleg az orális szex szóval szopathatsz nyalathatsz csak légy diszkrét és ápolt.
Ha jó arc vagy akár rendszeresen talizhatunk is nyilván nem bárkit keresek ...
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj ma 12-15ig szabad vagyok Helyem van Ózdon.
29 eves kezdő kíváncsi bi srác vagyok.
A passzív oldal izgat föleg az orális szex szóval szopathatsz nyalathatsz csak légy diszkrét és ápolt.
Ha jó arc vagy akár rendszeresen talizhatunk is nyilván nem bárkit keresek ...
Ha felkeltettem az érdeklődésed írj ma 12-15ig szabad vagyok Helyem van Ózdon.
Hajdú-Biharit, és Szabolcs megyei férfit, az autójában szopnék, hétköznap a délelőtti órákban. Értemjössz, valahova kiautózunk és lecumizlak.
Hétfőn délelőtt valaki kb Paks-Solt-Dunaúj körzetéből?
Segítenék valakin ma
Ma, pár, hölgy? Budapesti vagyok,helyem van.
Bi párokat keresek Bp és környékéről leginkább.Pasik között a kölcsönös orál a maximum ami belefér.
Női testet aláznék a mai napon

Valaki megy ki most a reptérre?
Én is most
(Ez egy válasz kivancsipasi999 üzenetére (2024. 10. 06. vasárnap 05:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 06. vasárnap 05:08

Szopnék most hajnalban Reptér,Vecsés,Monor,Albertirsa környékén
Megnyalnék egy faszt a Nyugatinál!
Szopnék most hajnalban Reptér,Vecsés,Monor,Albertirsa környékén
Aktív roma férfi vagyok. Izgató faszal.
Passzívat szopatok és akár baszom is
Szolnok megye ( Jászság)
Passzívat szopatok és akár baszom is
Szolnok megye ( Jászság)
Ma valaki tali Szentendrén? ☺️
Sportos 40 es pasi extra mérettel játszótársat keres 12 ker környéke sportos párok hölgyek érdekelnek kizárólag hetero alapon üdv P
Sziasztok!Ma éjszakára vagy holnap késő délutántól keresek Szombathelyen Nőt aki nagyon megkefélné felcsatolhatóval egy pasi szűz fenekét.Strap-on gyönyöreit szeretném megtapasztalni.Helyem van csak gyere és dugj meg.