Sziasztok. Most Újpesten valaki?
Szombatra keresünk férfit feleség dupla örömére.
Lábimádathoz keresünk fiatal max 30 éves lányt.
Mi 30/41-es pár vagyunk.
KIZÁRÓLAG LÁNYT KERESÜNK !!!
Mi 30/41-es pár vagyunk.
KIZÁRÓLAG LÁNYT KERESÜNK !!!
Sziasztok, keresek olyant aki kora reggel hajnalban,kenyeztetné a farkamat, vas megye! Utazni tudj, írj üzenete
Sziasztok! Csütörtök, péntek egész nap ráérek csendes lakásomban Gödöllőn.Hölgyeket, párokat fogadnék megbeszéltek alapján.Várom a leveled! Köszönöm!
Szopnék ma délelőtt Albertirsánál a régi 4es mentén a régi benzinkútnál
Bekapnék egy jó méretűt most
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Valaki most Albertirsa?szopnék
Fél 7-8 között kint leszek
Sziasztok, Győrben szopnèk. Helyem van.

Szopnék ma délután Albertirsánál a régi 4es mentén a régi benzinkútnál
Hétvégére hölgyet, párt keresek.
Budapesti vagyok utazni és fogadni is tudok.
Budapesti vagyok utazni és fogadni is tudok.
Szia, fiúk!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
SZIASZTOK,NAGYSZERSZÁMAL. SZABOLCSI PÁROKAL ISMERKEDNÉK. NAGYON NAGY,A FARKAM.
Mai nap diszkrét férfiakat várok Kecskeméten egy orálra,lehet kölcsönös is de nem feltétel.Előtte ha szeretnél kapsz egy finom masszázst is! Helyem van!
Sziasztok
Ózdon és környékéröl keresek valakit aki szopatna/nyalatna ma estére 18:00 után egy kezdő bi srácot
Ózdon és környékéröl keresek valakit aki szopatna/nyalatna ma estére 18:00 után egy kezdő bi srácot
Holnap délelőtt Tatabányán a Turulnál csatangolunk. Ha esetleg... Fotó, telószám fontos.
Szopnék ma délután Albertirsánál a régi 4es mentén a régi benzinkútnál
Párhoz csatlakoznék a nő örömére én 33 éves hetero pasi vagyok mindenre nyitott domináns együttlétekre is ahol a nőt jó hosszasan nyalhatom spriccelésig popsiat, punciját....... Győr és környéke írj privátban ha érdekel benneteket