Sziasztok! MA is szívesen fogadnék napközben hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Megbeszéljük a részleteket.Várom leveled.Köszönöm!
Én arra leszek
Sziasztok. Ma estére (péntek) keresek párt vagy lányt.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Nógrád és Pest megyében.
Fogadni nem tudok de utazni igen .
Amit keresek:
autóskaland,kukkolás(háznál vagy autóskalandnál) ,maszírozás,akár csak beszélgetésben vágyakról fantáziákról vagy csak orál,csak simogatás,de 3as szexben is esetleg ha férj szeret fotózni abban is benne vagyok szóval mindet kedvelek igazából a hölgyön múlik mit akar és azt telesítsük neki.várom hölgyek párok jelentkezését szép napot.
Ma este,hölgy pár?
Sziasztok! 40 éves bi uni nőirucis férfi vagyok! Debrecen október 22 -én este valaki? Írj privatban!
Sziasztok! Budapesti 54 éves kapcsolatban, de némileg nyitottan élő pasi csatlakozna hellyel rendelkező biszex párokhoz mindenki örömére. Férfiak között az orál izgató számomra! Odaadó kultúrált, 17/5 cm intimmel rendelkező pasi vagyok. Privátban várom a leveleket!
Pedig szívesen megnéztelek volna titeket.
(Ez egy válasz mrxyz78 üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 17:06

Péntek délelőtt Tatabányán a Birka csárdánál kirándulgatunk. Lesz arra valaki?

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Valaki ma este Debrecen?
Péntek, szombat estére, hölgy, pár.
Budapesti vagyok,helyem van
Budapesti vagyok,helyem van
Hali!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Sziasztok Zamárdi környékén valaki??? Üdv Attila
Sziasztok, valakit Győrben leszopni? Helyem van.

Idősebb macis pasi, aki szopatni szeretne?
Péntek délelőtt Tatabányán a Birka csárdánál kirándulgatunk. Lesz arra valaki?

Sziasztok! Most (kb. 4-5-ig) egyedül vagyok érdi otthonomban, fogadnék szexéhes hölgyet vagy párt, kicsit feldobni a HO-t. Ápolt, mások szerint jó pasi vagyok, 17-18/4 intimmel.
Sajnos nincs jogsim, így Szombathely-Sopron vasútvonalon keresném partnerem.
Illetve Szombathelyen tudnék foglalni helyet, ha esetleg szükséges lenne.
Mivel tudok foglalni helyet, így ha valaki messzebbről szívesen utazna egy kellemes időtöltésért, akár egész estére, az is megoldható.
Akik számára szimpatikus lennék, várom az üzenetet. (Ez egy válasz GDominik üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 17. csütörtök 13:40
Illetve Szombathelyen tudnék foglalni helyet, ha esetleg szükséges lenne.
Mivel tudok foglalni helyet, így ha valaki messzebbről szívesen utazna egy kellemes időtöltésért, akár egész estére, az is megoldható.
Akik számára szimpatikus lennék, várom az üzenetet. (Ez egy válasz GDominik üzenetére (2024. 10. 17. csütörtök 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! 24 éves diszkrét, rendes fiatal srác keresne kellemes időtöltéshez partnert, nőt vagy párt a hölgy örömére.
Szimpátia esetén akár hosszútávra.
Sziasztok! 24 éves diszkrét, rendes fiatal srác keresne kellemes időtöltéshez partnert, nőt vagy párt a hölgy örömére.
Ma dun kalandoznek.Bp.holgy v pár?
Bajai nudi környékén mostanság valaki(k)?