Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Reptérnél esetleg?
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Ma este szopnék Budapesten belül. Hely/autó szükséges.
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!
Sziasztok lányok és hölgyek!
Kinek lenne kedve ma dél körül egy forró randihoz?
Búvóhely adott már csak a Te társaságod kell!
Irj!
Üdv
Kinek lenne kedve ma dél körül egy forró randihoz?
Búvóhely adott már csak a Te társaságod kell!
Irj!
Üdv
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Sziasztok!
M0 mentén pár vagy hölgy kis kalandra?
M0 mentén pár vagy hölgy kis kalandra?
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Haverommal hetero alapon ma estére keresünk párt vagy nőt.
Budapesten és a környékén
30 éves jófej laza srácok vagyunk
Budapesten és a környékén
30 éves jófej laza srácok vagyunk
Sziasztok
Valaki nem szopatna nyalatna Ózdon kezdő passzív srácot?
Sziasztok!
A hölgy örömére keresünk egy pasit vasárnap estére. 28 éves kor alatt, 16cm felett.
Szolnokon tudunk fogadni.
A hölgy örömére keresünk egy pasit vasárnap estére. 28 éves kor alatt, 16cm felett.
Szolnokon tudunk fogadni.
Sziasztok. Holnap reggel Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Csütörtökön Pesten leszek. Szívesen fogadnám elsősorban párok leveleit, akik szeretnének alkalmanként maguk szórakoztatására egy jó pasit. Igényes, sportos pasi vagyok, szép szerszámmal. Írjatok.
Sziasztok!
Ma este Győr környékén csatlakoznék egy párhoz. Fiatal, igényes és potens pasi vagyok. Ha van kedvetek egy jó kis estét összehozni akkor írjatok!
Ma este Győr környékén csatlakoznék egy párhoz. Fiatal, igényes és potens pasi vagyok. Ha van kedvetek egy jó kis estét összehozni akkor írjatok!
Bp most?
Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Sziasztok .
Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Szombat estére keresek Bp-i hölgyet ,pár egy jó kalandra vagy huncutkodásra.
Lenne kedve most valakinek találkozni? Hely van, lehet bármi.
Szia, fiúk!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Budapesten, főként a 2. kerületből keresek menő pasikat! Ha egy laza, forró, élményekkel teli randira vágysz, autós kaland is benne lehet. Ne habozz, írj, ha érdekel, és nézzük meg, mi sülhet ki belőle!
Sziasztok