Sziasztok. Ma délután Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok!
Győr és 100 km-es körzetében keresnék egy párt akivel a mai napon eltölthetnénk egy kellemes délutánt! Ha van kedvetek egy jó kis délutánhoz akkor írjatok és ismerledjünk meg!
Győr és 100 km-es körzetében keresnék egy párt akivel a mai napon eltölthetnénk egy kellemes délutánt! Ha van kedvetek egy jó kis délutánhoz akkor írjatok és ismerledjünk meg!
Ma napközben keresek igényes, diszkrét lányt, hölgyet, párt mindenre nyitottan, de ahogy Ti szeretnétek. Én ápolt, sportos,intelligens, fiatalos pasi vagyok. ÍRJATOK!!! TISZA-TÓ ÉS KÖRNYÉKE
Tudok menni!
Tudok menni!
Téged kereslek ha már unod a sok kamus nöt,aki hiteget vagy egyáltalán nem válaszol neked.Irj ha már régen volt részed egy finom orálban..nálam jól fogod érezni magad,nézhetsz egy jó szexfilmet miközben én finoman kényeztetlek,viszonzást sem várok.Ha ezt a barátnödtöl,párodtól nem kapod meg akkor mindenképp irj és találkozzunk.helyem van,igényes ápolt kellemes külsejú srác vagyok Pestmegyéböl.Kérlek csak akkor irj ha valóban szeretnéd!Köszönöm!
Dogging Party 22-én Napközben!
Közkívánatra újra megrendezésre kerül a Speciális “Dogging Party”!
Kedden ,október 22-én Budapest zöldövezeti részében lesz megtartva(Napközben).
Várjuk még Párok,egyedülálló Hölgyek jelentkezését.
Pontos részletek később!!!!!!
Üdv:Netmen
Üzenet módosítása
Közkívánatra újra megrendezésre kerül a Speciális “Dogging Party”!
Kedden ,október 22-én Budapest zöldövezeti részében lesz megtartva(Napközben).
Várjuk még Párok,egyedülálló Hölgyek jelentkezését.
Pontos részletek később!!!!!!
Üdv:Netmen
Üzenet módosítása
Sziasztok.
Negyvenes férfi partnert keresünk. orális kényeztetésre, elsőre, a részemről a fiúk örömére. Tapolca vonzáskörzetéből.
Ha izgatna a dolog, írj privát üzenetben. Ott megbeszéljük részleteteket
Negyvenes férfi partnert keresünk. orális kényeztetésre, elsőre, a részemről a fiúk örömére. Tapolca vonzáskörzetéből.
Ha izgatna a dolog, írj privát üzenetben. Ott megbeszéljük részleteteket
Sziasztok. BP XIII helyel rendelkező pasi szívén találkozna lánnyal vagy párral
Tantra Masszázst vállalok (Nőknek). Akár most is. Hely megoldható, de utazni is tudok (ez esetben viszem természetesen az ágyat, olajokat stb.)
A tantra masszázs a lélek érintése a testen keresztül. Célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtünkben megéljük a bennünk lévő Isteni csodát. Adó félként érdemes tudatosítani, hogy a tantra masszázs egy ajándék, amellyel nem feltétlenül a másik felizgatása a cél, hanem az, hogy egy különleges élményt adjunk, és a figyelemmel teli, szeretetteli érintések által tiszteletünket fejezzük ki a másik iránt.
A tantra masszázs a lélek érintése a testen keresztül. Célja, hogy tudatos érzéki érintések által minden sejtünkben megéljük a bennünk lévő Isteni csodát. Adó félként érdemes tudatosítani, hogy a tantra masszázs egy ajándék, amellyel nem feltétlenül a másik felizgatása a cél, hanem az, hogy egy különleges élményt adjunk, és a figyelemmel teli, szeretetteli érintések által tiszteletünket fejezzük ki a másik iránt.
Sziasztok!
Én szívesen jonnék (Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 10. 19. szombat 15:43
Én szívesen jonnék (Ez egy válasz kedvespár123 üzenetére (2024. 10. 19. szombat 15:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok ma éjjszakára belevaló férfit fogadnánk az adatlapunknak megfelelően.
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek ma ejszakára akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképét tudok küldeni!Csak kukkolás is érdekelne!!Privát üzeneteket várok!
Zoli
Hölgyet vagy párt keresek ma ejszakára akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!Fényképét tudok küldeni!Csak kukkolás is érdekelne!!Privát üzeneteket várok!
Zoli
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Ma este Pécs környékén izmos Srácot, vagy csinos lányt fogadnánk. 25 éves gyönyörű párommal...
Sziasztok,
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz, akár csak kukkolónak.
Illetve fogadni is tudok.
Üdv,
David
Ma este szívesen csatlakoznék párhoz, akár csak kukkolónak.
Illetve fogadni is tudok.
Üdv,
David
Sziasztok !
Ma este 10után párossal játszanánk adatlapunk szerint. Bp és környéke .
Ma este 10után párossal játszanánk adatlapunk szerint. Bp és környéke .
Hali. Valaki esetleg a 15 ker környékén tudna rajtam könnyíteni? Természetesen kölcsönös a tisztelet.
Ma 23:00 után szívesen figadunk ápolt, nagyméretű(18+), nemdohányzó, enyhe bisex pasit.
Van itt hölgy, aki levené előttem a bugyiját, hogy beleverjem? Vagy pohárba pisil és megitatná velem!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Kismama és pár is lehet!!! Akár ma is!
Sziasztok ma éjjszakára belevaló férfit fogadnánk az adatlapunknak megfelelően.
Pécs és környékén valaki?