Budapest belvárosában dugni szerető pasit keresnék. MOST, hely megoldott, írjatok

Szopatnek most 20ker
Sziasztok.
Hölgy (pár)Mostanában Pesten vagy szük környékén 1 laza orál-autós kalandra
Hölgy (pár)Mostanában Pesten vagy szük környékén 1 laza orál-autós kalandra

Valaki ma 20ker kocsival vagy szabadban?
Ma estére keresek valakit Stuttgart mellett. Ha van érezzük jól egymást.
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, volt már részem hasonlóban. Diszkréció, intelligencia, és igényes részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Sziasztok mára keresnék valamilyen kalandot egy hölgyel, ha benne vagy írj egy üzit és a többit megbeszéljük, tudok utazni is ha úgy van
Holnapi napon megint szabad vagyok.
Hölgyek / párok
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Hölgyek / párok

Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.

Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valakik?
11.kerben most rá érő hölgyet fogadnék egy szenvedélyes együttlétre.
Sziasztok, Győrben szopnèk. Helyem van.

sziasztok pápai nőt vagy párt keresek
Eger környékéről, valaki, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok!
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Kötöttségektől mentes szex kapcsolatot keresek. Budapesti hölggyel randiznék 18-40 éves korig.
Diszkrécio és hely adott!
Üdv
Z
Jó reggelt! Köszönjük a két srácnak az élményt tegnap a Turulnál! Ma újra megyünk
(ui: költői kérdés a kamusokhoz. Miért pocsékoltok ennyi energiát abba, hogy embereket átverjetek? Remélem olvasod)

(ui: költői kérdés a kamusokhoz. Miért pocsékoltok ennyi energiát abba, hogy embereket átverjetek? Remélem olvasod)
Sziasztok. Pécsen most valaki?
sziasztok 39 éves férfi vagyok
párokat keresek hármas szexre helyem van Veszprém megyében Tapolca melet
benne vagyok minden jóban írjatok bátran
párokat keresek hármas szexre helyem van Veszprém megyében Tapolca melet
benne vagyok minden jóban írjatok bátran
Holnap este aktiv kint a Reptérnél ???
sziasztok, vasárnapi ruhapróba a 11. kerületben hölgyeknek? részletek az adatlapomon... csók