Bp. 17 ker! MOST?
Popsit dugni szerető pasit keresnék..
Sziasztok! Holnap napközben egyedül leszek itthon, fogadnék hölgyet vagy párt érdi otthonomban. Dobjuk fel a HO-t! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok 18/4 intimmel.
Sziasztok, izgalmas estét. Budapest és környékén szívesen találkoznék párral, hölggyel. Akinek lenne kedve hozzám az írhatna vissza.
Sziasztok.szopnék most Vecsés,Monor,Albertirsa vagy a reptér környékén
Sziasztok! Ma reggel 9ig szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom leveled!
Sziasztok
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma napközben!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Sziasztok! Ma napközben Érden van helyem. Hölgyet, párt fogadnék. Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok és bő nyállal cumizok.
Sziasztok, keresek olyat aki kora reggel kenyeztetné a farkamat! Vas megye! Utazni tudj, írj.
Sziasztok! Most keresek vacon raero holgyet. Reszleteket privatban. Igerem nem banja meg. Par is szoba johet.
Hali Bp XIV és környékén ? Most?
Sziasztok
Üllő..Monor?
Üllő..Monor?
Retéten vagyok de semmi mozgás eddig.
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2024. 11. 06. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép napot. Hétvégén valaki Tapolca környékén?
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 30-40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt, nőies travit. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni.
Sziasztok, Győrben szopnèk. Helyem van.

naphal

free_al75
Iva