Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?privi
Bp XIX-ker tudok fogadni hölgyet!
Sziasztok! Ma egész nap várom hölgyek, párok társaságát Gödöllőn! Várom üzeneted!
Ma Dél körül Hatvanban leszek csajok, asszonyok valakit érdekel felugranék hozzátok egy kis kalandra
Sziasztok Pest megye valaki ?
Holnap délkörül csinos Hölgy, vagy pár társasága lennék Budapesten. Szükség esetén helyem is van! Írjatok bátran! Szóló srácok=tiltás!
Sziasztok dunakeszi fot közelében valaki?
Szép napot. Hétvégén Tapolca környékén nő,pár?
Sziasztok!
Ma estére keresem női partnerem Budapesten. Helyem van, ha az utazás probléma akkor szívesen elmegyek érted.
31 éves átlagos pasi vagyok. Csak az infó kedvéért: 178 magas és 81kg
Ma estére keresem női partnerem Budapesten. Helyem van, ha az utazás probléma akkor szívesen elmegyek érted.
31 éves átlagos pasi vagyok. Csak az infó kedvéért: 178 magas és 81kg
Sziasztok! Valakinek van kedve és ideje is mostanában gödöllőn vagy környékén autós kalandhoz? Aktív vagyok.
Sziasztok! Ápolt, igényes, nem független, mások szerint jó pasiként keresek szombat estére/éjjelre anál- és spermakedvelő hölgyet, párt. Elsősorban Bp és környékén keresek, de autóval ésszerű távolságon belül hajlandó vagyok utazni is. 18/4 intimmel és nagy potenciával tudok a kedvedre/kedvetekre lenni.
Csepel vagy környékről valaki?
Sziasztok, igényes diszkrét srác Győrben cumizna. Helyem van.

Szia/Sziasztok. Partnert partnereket keresek, egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján. A többi adatlapomon és privát üzenetben!
Ma du 15.30tol 16:40ig farkat éreznék popsimba a természetben Sóskút Öreghegyen.
Sziasztok! Most holnap (péntek) délutánra, estefelére keresünk az adatlapunkon leírtakhoz komoly, utazni tudó, ráérő partnert. Szekszárd környékén van helyünk is, ahol fogadni tudunk. Csak olyanok írjanak, akik megfelelnek a leírtaknak és tudnak, akarnak és mernek is találkozni. Köszönjük.
Asszonyok lányok párok ?Pest megye ?Sportos hetero kan keres privi .
Szia! Autód van?
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2024. 11. 07. csütörtök 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia fiúk!
Budapesten keresek laza, izgalmas randikat. Ha benne vagy egy autós kalandban, és tudod, mit akarsz, írj! Kalandos élmények várnak ránk!
Budapesten keresek laza, izgalmas randikat. Ha benne vagy egy autós kalandban, és tudod, mit akarsz, írj! Kalandos élmények várnak ránk!