Ma estére keresünk haverommal párt vagy nőt Budapesten
Hetero 30 éves srácok vagyunk nagy farokkal. Szép fogakkal,.szép mosollyal.....jofejnek tartanak alltalaban minket
Hetero 30 éves srácok vagyunk nagy farokkal. Szép fogakkal,.szép mosollyal.....jofejnek tartanak alltalaban minket
Sziasztok!
Ma esti huncutkodásra keresek partnert Szigethalom Dunavarsány környékén
Ma esti huncutkodásra keresek partnert Szigethalom Dunavarsány környékén
Sziasztok, helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.

Hétvégén valakik nem terveznek jönni Zalakarosra?
ma-holnap debrecen es kornyeke?
29eves potens hetero srac vagyok.
max-55 parok holgyek
29eves potens hetero srac vagyok.
max-55 parok holgyek
sziasztok, ma estére keresek borsodi, szabolcsi párokat !
Valaki szopatna vagy dugna Sóskút Öreghegyen
Sziasztok! Ma délután vonattal utazok Bécs irányába. Szívesen szopnék/szoaptnék az úton.
Sziasztok ma Sóskúton Öreghegyen 14:00 órától 16:30ig keresek aktív férfit aki szopatna meg dugna engem.
Akár többen is. Természetben ha van autód akár ott is.Vagy eldugott helyen
Akár többen is. Természetben ha van autód akár ott is.Vagy eldugott helyen
Sziasztok. Ma keresnék hölgyet vagy hölgyeket Pécsen vagy környékén. Más megye is érdekel.. utazni tudok nem gond.. irjatok csajok és meg beszéljük szép napot mindenkinek
Sziasztok!
Kezdöként keresem partnerem Ózdon aki bevezet.
28 éves mackós srác vagyok, helyem van.
Írjatok bátran.
Kezdöként keresem partnerem Ózdon aki bevezet.
28 éves mackós srác vagyok, helyem van.
Írjatok bátran.
Szopnék rendszeresen
Téves! törölni nem lehetett csak módosítani az üzit
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2024. 11. 13. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 13. szerda 10:59

Belevaló, férfias, popsit dugni szerető pasival ismerkednék a 30-40-es korosztályból. Én formás, kerek milf popsis ápolt, diszkrét cross vagyok, szexi fehérneműkkel. Többest is kedvelem
Bp belváros

párhoz csatlakoznék a hölgy kényesztetésére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban.
Sziasztok! Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van!

Sziasztok!
Sexpartnerem keresném mostanában!
Dél-Pest!
Sexpartnerem keresném mostanában!
Dél-Pest!
Pécs?
Sziasztok! Ápolt, igényes, mások szerint helyes, nem független pasiként keresek lányt/hölgyet/párt: a következő két hétben valamikor, egy előre egyeztetett napra kivennék egy nap szabadságot, így reggel 8-9-től kb. délután 4-5-ig együtt lehetnénk és egész nap mehet a szex. Ha te bírni fogod, én bírni fogom
18/4 intimmel tudok szolgálni, a szexuális fantázia, kultúra fontos, szeresd az anált és ne finnyáskodj, ha spermáról van szó! Lehetsz nálam jóval fiatalabb vagy korban érettebb is, telt alkat kifejezetten előny! Hely kell majd. Helyileg Bp és környéke jöhet szóba.

Sziasztok.mainap találkoznék hölgyel v párral Bp en.hely ok.
Sziasztok, ma este egy kis kaland 10 óra után második kerületben? Utazni tudok vagy autós kaland