Sziasztok délelöt fot mogyorod környéke valaki?
Elég jól hangzik
(Ez egy válasz cinci üzenetére (2024. 11. 15. péntek 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 15. péntek 19:54

Idősebb urat keresek,akinek felidézem a legerotikusabb vágyait Csak erotikus masszázs, amit a párom videóz,kizárólag saját használatra. 50 + vagyok szép fenékkel szép mellekkel. Imádom ha idős urat kényeztethetek. Ha megmaszíroz, szopom és verem a farkát ,amíg a számba élvez, a párom videóz, kizárólag saját használatra. 50 +
Mostanában valakik szentendre környéke? Hely van
Sziasztok! Nyiregyről lenne olyan nő aki komolyan gondolna egy titkos kapcsolatot??
Sziasztok
Reptér ma délelött?..
Reptér ma délelött?..
Sziasztok
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
A fenti paraméterekkel rendelkező bi férfitagú párral is szívesen ismerkednénk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Budapesti mindkét részről BI párként, ma esti kikapcsolódáshoz keresünk biszex, aktív / uni férfit.
Max 45 éves korig, helyes, igényes, borotvált, nem macitesítű urak jelentkezését várnánk.
A fenti paraméterekkel rendelkező bi férfitagú párral is szívesen ismerkednénk.
Az idő rövidsége miatt, konkrétan megfogalmazott levélnek örülnénk, illetve gyorsan rátérnénk a kép kérdésre is, a döntés meghozatala miatt.
Amit szeretnénk: kölcsönös közös franciás kényeztetés, férfiak között is, illetve szex mindkettőnkkel
Nagy méretnek is örülünk!
Szegeden keresek férfit ma estére hellyel
Bp 13
Lányt vagy párt keresek
Lányt vagy párt keresek
Most megyek vásárolni a váci úti Tescoba. Ja van vagány pasi aki mer közeledni akkor hajrá
Én merek. Meddig vagy ott?
(Ez egy válasz kalandcsaj üzenetére (2024. 11. 16. szombat 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 11. 16. szombat 09:41

Most megyek vásárolni a váci úti Tescoba. Ja van vagány pasi aki mer közeledni akkor hajrá
sziasztok, ma estére, délutánra keresek borsodi, szabolcsi párokat ! helyem van, de utazni is tudok !
Sziasztok ma estére keresünk párt női bi párcserès szex a cèl
Van helyünk a 11 kerben.
Van helyünk a 11 kerben.
Ma azaz november 16.-án (szombat) este 9 órától Budapesten egy 40-es, igényes és izgató milffel szervezek partyt. Ide várom 20-45 év közötti korú, értelmezhetően sportos kinézetű pasik jelentkezését. NEM KISCSOPORTOS foglalkozást fogunk tartani, viszont nem elvárás, hogy hosszú előéleted legyen ebben a műfajban.
Társkereső lapomon leírtak szerint lehet csatlakozni, azaz viber/whatsapp/telegram használata nélkül felesleges írnod!
Kérem, csak abban az esetben írj, ha komolyan is akarsz bármit. Ma délután 5ig lehet jelentkezni! Köszi a figyelmet!
Társkereső lapomon leírtak szerint lehet csatlakozni, azaz viber/whatsapp/telegram használata nélkül felesleges írnod!
Kérem, csak abban az esetben írj, ha komolyan is akarsz bármit. Ma délután 5ig lehet jelentkezni! Köszi a figyelmet!
Szisztok!
Ma késő délután/este pár (hetero alapon) vagy hölgy? Fogadni is tudok és utazni is.
Részleteket privátban!
Ma késő délután/este pár (hetero alapon) vagy hölgy? Fogadni is tudok és utazni is.
Részleteket privátban!
Valaki nem szopatna most ózdon ?
Hellyel rendelkező 28as mackós kezdő passzív srác vagyok aki arra vár hogy felavassák a száját.
Hellyel rendelkező 28as mackós kezdő passzív srác vagyok aki arra vár hogy felavassák a száját.
Igényes bevállalós férfi igényes, nyitott bevállalós 50+os párokkal találkozna, fogadna.
Idősebb úr, aki szopatni szeretne?
Ma estére hölgyet, párt keresek.
Budapesti vagyok,helyem van.
Budapesti vagyok,helyem van.
Tudtok olyan helyet ahová lehetne menni ma ismerkedni és nem swinger klub,nem a glory café?
Szép napot ma este nő,pár Veszprémben?