Sziasztok! 11-kerben egy közös maszti? Írj üzit
Sziasztok ma este baranyában valaki kalandra
Sziasztok.
Ma Hölgy ,Pest vagy környékén egy laza a kis kalandra
Ma Hölgy ,Pest vagy környékén egy laza a kis kalandra

Pár, hölgy reptér vagy Budapest környékén ma este?
Sziasztok! Holnap napközben szívesen meglátogatnék egy hölgyet, párt vagy csini travit Bp-n, Érden vagy ezek környékén. Mások szerint helyes pasi vagyok, 18/4 intimmel.
------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Szeged-Bp-Hegyeshalom útvonal mentén keresek ma hölgyet,párt alkalmi kapcsolatra.
Szép napot!
A mai napon nagyon szívesen megismerkednék egy párossal. Ha van kedvetek feldobni a vasárnap délutánt akkor keressetek bizalommal! Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Mindenkinek szép napot!
A mai napon nagyon szívesen megismerkednék egy párossal. Ha van kedvetek feldobni a vasárnap délutánt akkor keressetek bizalommal! Győr és 100 km-es körzetében keresgélek.
Mindenkinek szép napot!
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
50 feletti pasit keresek, aki szopatna.
Budapesten ma pár vagy ffi? Hely ok, de menni is tudok.
Sziasztok. A kifutónál kalandoznék.
Sziasztok
Mackós alkatú 28 éves srác keresne hölgy játszó partnert Ózdon és környékén aki imádja ha nyalják.
A facesitting kimondottan izgat.
Mackós alkatú 28 éves srác keresne hölgy játszó partnert Ózdon és környékén aki imádja ha nyalják.
A facesitting kimondottan izgat.
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este
Sziasztok hölgyekkel bi párok al ismerkednék Budapesten és vonzáskörzetében
Sziasztok. Nyíregyházi milfeket szeretnék kipróbálni jelenleg 25 eves férfi vagyok és tök üres az albim.
Sziasztok! Ma délután, este hölgyet, pár hölgy tagját masszíroznám, kényeztetném a párja előtt! Utazni tudok.
Jövöhéten bukakkére keresek 4- 5 férfit párommal normális inteligens , embereket részletek privátba ! Csak az irjon aki tisztába van vele mi az ! Szegeden keresünk
Sziasztok, Bp-en vagy környékén keresek hölgyet mai randira. Akár hozlak-viszlek.. Hetero 47 éves férfi vagyok, több info az adatlapomon.
Merre a reptéren vagy?.
(Ez egy válasz Mexxes5 üzenetére (2024. 12. 01. vasárnap 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)