------ > Eger környékéről, bi aktív férfi, aki diszkrét bi passzív haverra vágyna?
Sziasztok! Holnap napközben szívesen meglátogatnék egy hölgyet, párt vagy csini travit Bp-n, Érden vagy ezek környékén. Mások szerint helyes pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Pár, hölgy reptér vagy Budapest környékén ma este?
Sziasztok.
Ma Hölgy ,Pest vagy környékén egy laza a kis kalandra
Ma Hölgy ,Pest vagy környékén egy laza a kis kalandra

Sziasztok ma este baranyában valaki kalandra
Sziasztok! 11-kerben egy közös maszti? Írj üzit
Esztergomban és környékén taliznék hölgyel párral...
Sziasztok!Uni/aktív pasit keresek, aki el is jön és meg is dug
Zirc környéken van helyem!Olvass adatlapot!

Sziasztok! Bp-en ma párhoz csatlakoznék!
Sziasztok
Ma 60+ hölgyel találkoznék, vagy ilyen párral!
Ma 60+ hölgyel találkoznék, vagy ilyen párral!
Sziasztok ma délben délpestmegyében nagy farkú pasi minimum 19 cm ?A hölgy örömére.
Most Újpesten valaki?
Feleség dupla örömére keresünk férfit.
Ma napközben párhoz csatlakoznék
Ma Cegléden aktív uni pasi...
Dec. 3 délelőtt újpesti hölgyet kényeztetnék!!
Sziasztok. Feleséget , hölgyet kényeztetnék Miskolc környékén. Átlagos méretű 40-es pasi vagyok.
Sziasztok. Szépvölgyire jön most valaki?
Sziasztok, Bp-en vagy környékén keresek hölgyet akár napközbeni randira. Hozlak-viszlek.. Hetero 47 éves férfi vagyok, több info az adatlapomon.
Sziasztok! Holnap, kedden 12-16 óra közt csatlakoznék Budapesten nőhöz vagy párhoz.
Elegáns, csinos, a hetero oldalon nulla tabuval rendelkező 34 éves srác vagyok vastag farokkal, és nagy étvággyal... Írjatok privátban, és adjatok viber/fb/e-mail elérhetőséget is, ha akartok...
Elegáns, csinos, a hetero oldalon nulla tabuval rendelkező 34 éves srác vagyok vastag farokkal, és nagy étvággyal... Írjatok privátban, és adjatok viber/fb/e-mail elérhetőséget is, ha akartok...