Hajdúszoboszlón cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Idősebb aktív pasit keresek
Eger, Szépasszonyvölgyben ma egy szimpatikus pár? Borozgatás, aztán ahogy alakul....
Van itt hölgy vagy pár akikhez lehetne menni meztelenkedni??? Aztán ahogy alakul!! Ma este!
Budapesten ma délután keresek autos masztira fiatalabb, igényes partnereket.
Szépvölgyi parkoló vagy más helyeken
Szépvölgyi parkoló vagy más helyeken
Budapesten ma délután keresek autos masztira fiatalabb, igényes partnereket.
Szépvölgyi parkoló vagy más helyeken.
Írj privit
Szépvölgyi parkoló vagy más helyeken.
Írj privit
MOST XI-ben vagy környékén szopnék.Csak aki komolyan gondolja.40-es pasi vagyok, diszkréció, higiénia, egészség alap és elvárt.
Ma délután/este déli agglomerációban párt/hölgyet fogadnék szívesen (utazni is tudok), részleteket privátban egyeztessük.
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Sziasztok! Mai napon szívesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére. Privátban várom az üzenetet, e-mail viber van
Ma estère kukkolásra.. esetleg többre, elèrhetősèggel
Sziasztok, a mai nap cumiztatnék 12-2 között,Soroksár,Csepel,Dél Pest
Lakásomban vagy nálatok izgalmas élményre nőt, párt a nő örömére keresek ma estére szimpátia alapján. Megbízható, jóképű, intelligens, igényes, értelmes férfias férfi vagyok. Valósítsuk meg álmotokat! ❤️
Sziasztok, mai nap cumiztatnék autóban v szabadban12-2 között,Soroksár,Csepel,Dél Pest
Zalaegerszegen ma (egész nap ráérek) pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van hozzá. Légyszíves privátban egyeztessünk. Köszi.
Sziasztok
Sziasztok!
Elhanyagolt hölgy keresem Ózdon aki kenyeztetésre vágyik és az arcomra ülne vagy másképpen nyalatná magát.
Helyem vagy, írjatok bátran
Sziasztok!
Elhanyagolt hölgy keresem Ózdon aki kenyeztetésre vágyik és az arcomra ülne vagy másképpen nyalatná magát.
Helyem vagy, írjatok bátran
Bi pasit keresek Székesfehérvár illetve Fejér megyében ma este.
Tab környékén valaki?
Valós nem csak irogatni szerető bi párokal és hölgyekel ismerkednek Budapesten és vonzaskorzeteben