jcka100 egy kamu ratyi skype-on csak valami videót játszik le, amikor azt kéred beszéljen, jön a kifogás msot nem mobilról van majd megoldja legközelebb, vagy ha azt mondod mutasson valamit, akkor azt nem mert láttad korábban, persze nem tudja mutatni mert mindig ugyanazt a szar vidit indítja, több profillal leteszteltem, ne dőljetek be neki
Holnap, Bp-Szombathely vonalon valaki?
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de ma napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban beszéljünk. Köszi.
Hölgyeket kényeztetnék!!!!
Budapest holgy v par
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de ma napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Most éjszaka tali? Szopok. Baszható is vagyok. Passzív köcsög vagyok. Számba, arcomra mehet. Nagykőrösön. Helyem, kocsim nincs erre a célra. Kocsidban is ok. Kor, alkat mindegy! Üzenj éjszaka és ha erre tudsz jönni, szopok, baszhatsz is. Nagykőrös. Reggel 4-ig elérhető vagyok a talira.
Szia. Fiút nem keresel?
(Ez egy válasz Pete86 üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 20:43

Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de holnap napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Sziasztok! Most pénteken (12.20) kb. reggel 8tól du. 4ig egyedül leszek itthon. Nyitott, bevállalós partnerrel szívesen feldobnám a home office-t napközben. Helyem Érden lesz.
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de holnap napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok, szexéhes popsipuncit dugni szerető 40-es pasikkal ismerkednék.. ha te sem kapod meg otthon, amit szeretnél jelezz, hátha egymást keressük..
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt Is

Sziasztok , valakit Győrben leszopni? Hely van.
párhoz csatlakoznék a hölgy örömére, hosszú távra keresek (friends with benefit alapon) rendszeresen tudok utazni megbeszélés kérdése(a távolság nekem nem probléma). Részletek privátban
jcka100 egy kamu ratyi skype-on csak valami videót játszik le, amikor azt kéred beszéljen, jön a kifogás msot nem mobilról van majd megoldja legközelebb, vagy ha azt mondod mutasson valamit, akkor azt nem mert láttad korábban, persze nem tudja mutatni mert mindig ugyanazt a szar vidit indítja, több profillal leteszteltem, ne dőljetek be neki
Ma dun a szépvölgyire jön fel pár v hölgy?
Sziasztok. Fiatal inteligens sportos srac vagyok párokal ismerkednék . Utazás nem gond.
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban beszéljünk. Köszi.