Dugni szerető pasi a belvárosban van esetleg?
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Sziasztok , valakit Győrben leszopni? Hely van.
Sziasztok. Pár szeretkezését kukkolnám ma délután Székesfehérvár és Dunaújváros, Dunaföldvár vonalon.
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban beszéljünk. Köszi.
Sziasztok! Úgy alakult, hogy holnaptól péntekig HOban leszek, napközben egyedül. Szívesen fogadnék érdi otthonomban hölgyet feldobni kicsit a home office-t. Ápolt, igényes pasi vagyok, 18/4 intimmel.
Sziasztok! Dec 23 tol nyíregyházán leszünk 28. -ig! Harmadiknak keresünk nagy intimmel pasit a feleségem örömére! Kamusok kimeljenek
Idősebb aktív pasit keresek
Megpróbálom itt is. Kaposváron van valaki, akinél egy nős pasi néha kiverheti a farkát? Segíthetsz is kézzel szájjal. Elsősorban hölgyek, párok megkeresésére reagálok, de csak privin
Ma este valaki egy kis kaland akar autóban is?
utazni tudok

jcka100 egy kamu ratyi skype-on csak valami videót játszik le, amikor azt kéred beszéljen, jön a kifogás msot nem mobilról van majd megoldja legközelebb, vagy ha azt mondod mutasson valamit, akkor azt nem mert láttad korábban, persze nem tudja mutatni mert mindig ugyanazt a szar vidit indítja, több profillal leteszteltem, ne dőljetek be neki
Holnap, Bp-Szombathely vonalon valaki?
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de ma napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Zalaegerszegen ma kora este, este pasit kényeztetnék orálisan. Helyem van, privátban beszéljünk. Köszi.
Hölgyeket kényeztetnék!!!!
Budapest holgy v par
Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de ma napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Most éjszaka tali? Szopok. Baszható is vagyok. Passzív köcsög vagyok. Számba, arcomra mehet. Nagykőrösön. Helyem, kocsim nincs erre a célra. Kocsidban is ok. Kor, alkat mindegy! Üzenj éjszaka és ha erre tudsz jönni, szopok, baszhatsz is. Nagykőrös. Reggel 4-ig elérhető vagyok a talira.
Szia. Fiút nem keresel?
(Ez egy válasz Pete86 üzenetére (2024. 12. 16. hétfő 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 16. hétfő 20:43

Sziasztok! Normális pasi vagyok nagy mérettel. Svájcban élek, de holnap napközben Pesten leszek. Most ért véget egy 6 éves kapcsolatom, szívesen találkoznék nővel, párral. Jelölj ismerősnek és látod a képeimet. Valóban találkozni vágyó valós ember vagyok. Péter
Sziasztok! Most pénteken (12.20) kb. reggel 8tól du. 4ig egyedül leszek itthon. Nyitott, bevállalós partnerrel szívesen feldobnám a home office-t napközben. Helyem Érden lesz.