Párként hölgyet(Csak hölgyet) keresnénk Budapesten és környékén a hétvégén mindkettőnk örömére. Az elképzeléseink szerint találkozás, ismerkedés, esetleg valami közös program jó lenne. Helyünk van, de akár utazni is tudunk.
Zuglo ma délelőtt?
Sziasztok!
Üllő..Monor ma de.?
Üllő..Monor ma de.?
Mai nap ha kíváncsi vagy milyen ha a puncid élvezésig nyalom írj privát Borsodban! Maradjon titokban csak ápolt diszkrét nők.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Bp ma még?
(Ez egy válasz gabonya üzenetére (2024. 12. 19. csütörtök 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 19. csütörtök 17:03

Bp 14.ker, ha erre járnál
Nagy ágyamban valami ma este, éjjel? Nyalós pasi ismerkedne

Ápolt igényes nagy méretű pasit keresünk !!! 20 +
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy akár mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt

Zalaegerszegen most pasi, akit lehetne orálisan kényeztetni? Helyem van.
Holnap napközben, 11-dél körül csinos lány vagy pár aki fogadna Budapesten? Imádok, puncit, popsit nyalni, de akár bi hármasban is benne vagyok. Írjatok bátran!
Sziasztok, ma estére keresek partnert autós kalandra Komárom-Tata-Győr környékén, max 45 éves korig. A részleteket beszéljük meg privátban.
Szívesen kielégítenék ma egy kedves partnert.
Orálisan is tökéletesen elég, viszonoznod sem kell ha nem akarod..
Szóval "adnék..." mert jó adni...

Orálisan is tökéletesen elég, viszonoznod sem kell ha nem akarod..
Szóval "adnék..." mert jó adni...
Bp 14.ker, ha erre járnál
Nagy ágyamban valami ma este, éjjel? Nyalós pasi ismerkedne

Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Sziasztok, helyes diszkrét srac Győrben szopna. Helyem van!

Üdv mindenkinek!
Szombaton szívesen fogadnék Gyöngyösön hölgyet vagy párt!
Esetleg egy éjszakai fürdőzés Demjénben!?
Szombaton szívesen fogadnék Gyöngyösön hölgyet vagy párt!
Esetleg egy éjszakai fürdőzés Demjénben!?
Sziasztok ! Fehérvár ma valaki ?
Sziasztok! Péntek,szombat, vasárnap Hölgyet kényeztetnék! Ha ráérsz bármelyik napon, írj privátban. Helyem van,de utazni is tudok.
Holnap napközben, hölgyet, párt keresek.
Budapesti vagyok,hely van.
Budapesti vagyok,hely van.
Sziasztok mai napra keresnék olyat aki szeretne cumizni Délpest , reptér környékén