Valaki valamire Budapest-Miskolc útvonal mentén?
Sziasztok. 3. Kerület es környékén keresnék olyan partnert vagy part aki, tenyleg találkozna is ma este. És szereti a hosszas finom kikapcsolódásokat...

Vagány pasit keresünk most
Sziasztok!
Fiatal, 30 év alatti férfit keresünk harmadiknak. Nagyobb méret előny
Privátban írj, ha magadra ismertél.

Izgalmas extrém érdekel!
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2024. 12. 21. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 19:40

Sziasztok!

Frissen borotvált farkamra nyársalnék kiéhezett hölgyet, pár szexi hölgyét ma este Budapesten nálam vagy nálatok
Vigyázzatok Kamus
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2024. 12. 21. szombat 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 12. 21. szombat 19:40

Sziasztok!

Hölgy, pár társaságát keressük egy barátommal holnap este. Utazás, fogadás megbeszélés szerint.

Nagy méretü ffi ?
Szép estét. Egy sötét szoba jelegű kalandra keresek egy 23-40 éves közötti partnert . Faszverés …… esetleg glory ha úgy alakul ( férfi vagyok) . Adatlapom van , párom nagy valószínűséggel NEM jön !
Estét. Pest,vagy szűk környékén hölgy mostanában egy kis (orál ..)kalandra. Akár párja előtt..
Baranya, pasi,pàr?.
Debrecenben cumiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok
Sziasztok! Győrben valakit leszopni? Helyem van!
Sziasztok . 25 estére keresek Bp-i szomorkodó , unatkozó hölgyet , csajszit egy kis vidámságra !
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok!
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Keresek olyan szexorientált hölgyet Ózdon vagy környékén aki a számra ülne vagy egyébmódon uralva nyalatná punciját vagy popsiját.
Helyem akad de én is mehetek.
Sziasztok! Ma este, éjjel várom hölgyek párok társaságát csendes otthonomban Gödöllőn.Megbeszéljük a részleteket.Várom a leveled! Köszönöm!
Keresek egy magyar, azaz fehér bőrű férfit Hajdú-Bihar megyében, aki jóképű, tehetős, higiénikus, nagy intim mérettel rendelkezik, akinek esetleg helye is van, vagy meg tudja oldani, hogy a feleségemet és engem vendégül lát, és biszexuális cuckold játékokban benne van. Anyagiaktól mentes kapcsolatot keresünk ugyan, de nem akárkivel, hanem olyan valakivel, aki szereti megadni a módját a dolgoknak.
Sziasztok,Ma Miskolcon tudok fogani Nőt vagy Párt