Szopatni dugni szerető 30-40-es pasit keresnék ma este… bp belváros
Ez olyan "nesze semmi fogd meg jól " hirdetés. Vajon ki jelentkezik egy ilyen semmitmondó hirdetésre? Az sem derül ki hogy mit is akartok valójában. A hölgy meg ne bújkáljon a sötétben, onnan kukkolászni az nem nagy durranás. Tessék legalább előmászni a sötét lukból ha már vendég érkezik. Eszem megáll komolyan. És még válogatnak is. Pofátlan egy hirdetés ez az már biztos.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:00
Törölt felhasználó (4757418)

Sziasztok. Még keresnék.Ma éjszaka 0:30-1 óra környékén keresnénk egy fiatalabb , átlagos testalkatú azaz nem kövér férfit aki izgalmasnak találja az adatlapunkon lévő kalandokat ( sötét helység, glory).
Női tagunk a sötét helységben jelen lenne , de semmi többet nem csinál.
Ha valakinek megfelel , hogy a párom nincs ott természetesen előrébb hozható időben a kaland .
Ha valakinek megfelel , hogy a párom nincs ott természetesen előrébb hozható időben a kaland .
Ha hamarabb tudjuk...
(Ez egy válasz Dominika_Enzo üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:30

Sziasztok Ma estére keresném elsősorban egy belevaló hölgy személyében de urak közeledésétöl sem zárkózom el 32 éves nő vagyok, szőke hajú, barna hajú, tetovált, 163cm, 60kg. Glory caféba vagyok a párommal.
Sziasztok Ma estére keresném elsősorban egy belevaló hölgy személyében de urak közeledésétöl sem zárkózom el 32 éves nő vagyok, szőke hajú, barna hajú, tetovált, 163cm, 60kg. Glory caféba vagyok a párommal.
Köszi Lacka de nem téged kereslek,keresünk. Köszönöm azért a szándékod
(Ez egy válasz Lacka2315 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Szívesen benne lennèk mindenben veletek most
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:00
Törölt felhasználó (4757418)

Sziasztok. Még keresnék.Ma éjszaka 0:30-1 óra környékén keresnénk egy fiatalabb , átlagos testalkatú azaz nem kövér férfit aki izgalmasnak találja az adatlapunkon lévő kalandokat ( sötét helység, glory).
#2985 ma 20:24 Válasz erre Tetszik! Nem tetszik! (beta)Dominika_EnzoDominika_Enzo Sziasztok,
Párként megyünk gloryba, de biszexként nagyon vágyam egy testi/lelki barátnő találása. 32 éves nő vagyok, párom 36. 163cm vagyok 60kg, szőke haj, barna szem, tetoválások. Nem a klasszikus értelembe vett 3.at, magamnak keresnék barátnőt, olyan valakit az életembe aki hosszú távon, kölcsönösség esetén nemcsak a szexpartnerem lenne. Párom szívesen nézné, de nem ragaszkodik ahhoz, hogy beszálljon, csak ha mi szeretnénk. Létezik mégegy hozzám hasonló nő aki ezt keresi?
Párként megyünk gloryba, de biszexként nagyon vágyam egy testi/lelki barátnő találása. 32 éves nő vagyok, párom 36. 163cm vagyok 60kg, szőke haj, barna szem, tetoválások. Nem a klasszikus értelembe vett 3.at, magamnak keresnék barátnőt, olyan valakit az életembe aki hosszú távon, kölcsönösség esetén nemcsak a szexpartnerem lenne. Párom szívesen nézné, de nem ragaszkodik ahhoz, hogy beszálljon, csak ha mi szeretnénk. Létezik mégegy hozzám hasonló nő aki ezt keresi?
Nem szeretnék sablonos lenni és olyan mint a többi. Elképzelésetek szerint ismerkednék. A cél találkozó. Mindent meg tudunk beszélni. Nőt vagy párt keresek hetero alapon.
Ma (2025.01.10.) ESTÉRE KERESEK SPORTOS, IZMOS SRÁCOT (18-45 év között) KÖZÖS HOKIRA BP!
13. kerületben van helyem.
Van péniszpumám, fleshlightom is..
Társkereső lapomon az adataim.
13. kerületben van helyem.
Van péniszpumám, fleshlightom is..
Társkereső lapomon az adataim.
Sziasztok, Andi vagyok. Ki adná a pasim farkát a számba MOST, EGER MELLETT
Ma ejjel keresek hellyel rendelkezo partnert budapesten belvaros buda
Csepelen most valaki kaland?
Sziasztok! Negyvenes sportos férfi vagyok, keresek alkalmi szexre hölgyet vagy párt Békéscsabán.
Extra nagyméretű srácként keresek párt vagy nőt !
30 éves vagyok ,kék szem, barna haj, 22cm és jó vastag intim
viber, skype, google chat.. bármi jó , írj és írok

Extra nagyméretű srácként keresek párt vagy nőt !

Sziasztok 01.11 Szombat estére keresek Bp-i , unatkozó hölgyet ,nőt , csajszit, párt egy kis vidámságra !
Sziasztok, a reptérnél valaki cumizna egy jót?
Sziasztok!
Szopnék ma Bp-n.Igazábòl még nem jött össze és kipròbálnám..Írj ha szopatnàl
Egy jòt.Helyem van Bp-n.
Szopnék ma Bp-n.Igazábòl még nem jött össze és kipròbálnám..Írj ha szopatnàl
Egy jòt.Helyem van Bp-n.
Igényes csajos pasi vagyok kizárólag full aktív férfit keresek kor nem számít. Szopok nyelem és lovagolok