Sziasztok! Ma este is várunk fiatal!! srácot hármas szexhez. Privát üzit küldj

Sziasztok! Ma este hölgynek, párnak (hetero) lennék kellemes társasága! Gyöngyös+50 km…
Ma este 18:00 és 20:00 között Bicskén valaki autóval? Aktívat keresek
Hölgy, lány,pár, valamilyen formában, szimpátia alapján,ma?
Mármint anyád a pincsike nem ? Na őt pont megbasztam. Seggbe. Utána leszopta a faszom . Maradhatott benne még egy kicsi mert utána betettem neki punciba. Abból lettél te ! Kis buzeráns . Na most tilthatnak engem. Igazából az ilyen kis recskás hülyegyerekek basszák el az oldalt akik hírdetik hogy a szűz kis picsájukat bassza meg valaki mint te , utána meg osztják az észt. A normális aki meg egy sima gloryba nem megy le a sok berúgott idióta végett és lenne alkalma egy normális helyen, elveszti a lehetőséget. Legyen fiú vagy lány . Teljen mindegy . Na csók nektek. És bár én nem szeretnék szopni ti bekaphatjátok a faszom
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 11. szombat 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 13:06

Akkor írja ezt és ne hablatyoljon összevissza. A pincsike meg ne leskelődjön a sötét lukból.
Akkor azt írtam volna a hirdetésbe. Sex oldal. Minek beszélnék mellé. Nagyon tetszik , hogy te meg a másik okos tudjátok mit szeretnék - szeretnénk. Szerencsére páran már találkoztak velünk innen. Az az 5-6 ember meg aki minden szarra jelentkezik ha sportos ha fiatal ha öreg ha fogatlan ha félkezű van megadva tapsol ilyenkor a véleményedhez pont annyira érdekel mint a tied. Oda van írva , hogy az jelentkezzen akit maga az ilyen szituáció izgat. Mivel magunknak alakítottuk ki a helységet így engedd már meg , hogy megnézzem kit engedek oda be. Szopni meg köszönöm de nem szeretnék . Ha azt szeretnék majd adok fel arra hirdetés vagy kimennék arra a reptérre. .De várj az adatlapra teszek majd ki képet az ilyen megmondóembereknek .
(Ez egy válasz egeszejjel üzenetére (2025. 01. 11. szombat 13:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 11. szombat 13:51

Ugyan már. Teljesen igaza van a srácnak. Szimplán csak faszt akar szopni a férfi tagotok. Ennyi. Viszont akkor fórumot tevesztettetek. Lehet körül írni meg lehet sötét szobát emlegetni meg huu micsoda rejtejes vajon ki van a sötét helyiségben... Férfi vagy csinos nő.... Egyértelműen lejön a lapitokbol hogy a férfi nálatok faszt akar szopni csak egyszerűen annyira nem vagytok egyenesek hogy ezt nyíltan fel is vállaljátok
Hölgyet vagy párt keresek 45+ felett ma estére. 40-es budapesti ápolt, igényes hetero férfi vagyok. Helyem van a 6. kerületben de utazni is tudok.
Szia pár vagyunk pasit keresünk a lány örömére Nógrád Pest megye
Sziasztok,
Szívesen érezném a mai napon egy finom punci ízét a számban. Ehhez keresnénk délpesti hellyel nőt vagy párt. Privát üzenetet olvasok.
Szívesen érezném a mai napon egy finom punci ízét a számban. Ehhez keresnénk délpesti hellyel nőt vagy párt. Privát üzenetet olvasok.
Ugyan már. Teljesen igaza van a srácnak. Szimplán csak faszt akar szopni a férfi tagotok. Ennyi. Viszont akkor fórumot tevesztettetek. Lehet körül írni meg lehet sötét szobát emlegetni meg huu micsoda rejtejes vajon ki van a sötét helyiségben... Férfi vagy csinos nő.... Egyértelműen lejön a lapitokbol hogy a férfi nálatok faszt akar szopni csak egyszerűen annyira nem vagytok egyenesek hogy ezt nyíltan fel is vállaljátok
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:50
Törölt felhasználó (4757418)

Köszönjük szépen. Látod ezért válogatunk, hogy az ilyen okosakat mint te kiszűrjük. Nesze semmi fogd meg jól. Le van írva nit szeretnénk mi lenne. Az , hogy te nem értelmezed meg többet szeretnél és azt hiszed te viszed a vadászpuskát …….
sziasztok.keszthely és környékéről vannak itt párok,vagy lányok akik ismerkednének?bármi lehet.38 éves,átlagos ,normális férfi vagyok.diszkréció adott,és elvárt.
Akkor írja ezt és ne hablatyoljon összevissza. A pincsike meg ne leskelődjön a sötét lukból.
(Ez egy válasz Qrtom üzenetére (2025. 01. 11. szombat 12:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Mit nem értesz ezen?
Faszt keresnek palinak.
Semmi több
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 10. péntek 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 10. péntek 22:38
Faszt keresnek palinak.

Ez olyan "nesze semmi fogd meg jól " hirdetés. Vajon ki jelentkezik egy ilyen semmitmondó hirdetésre? Az sem derül ki hogy mit is akartok valójában. A hölgy meg ne bújkáljon a sötétben, onnan kukkolászni az nem nagy durranás. Tessék legalább előmászni a sötét lukból ha már vendég érkezik. Eszem megáll komolyan. És még válogatnak is. Pofátlan egy hirdetés ez az már biztos.
Sziasztok- mostanság volna kedve valakinek szopni? Dél Pest-reptér környéke
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok bp budan 11kerben moat szopatnek
Sziasztok!
Holnap délutánra, estére keresnénk egy szimpatikus párocskát..Mi: ffi36 ffi47 n40 éves trió vagyunk.
Kizárólag PÁR vagy HÖLGY jelentkezését várjuk Diszkrét , kultúrált búvóhelyünk van!
Privátban írj, írjatok légyszi!
Sz L T
Holnap délutánra, estére keresnénk egy szimpatikus párocskát..Mi: ffi36 ffi47 n40 éves trió vagyunk.
Kizárólag PÁR vagy HÖLGY jelentkezését várjuk Diszkrét , kultúrált búvóhelyünk van!
Privátban írj, írjatok légyszi!
Sz L T

Sziasztok! Ma estére/éjjelre keresek hölgyet, párt a közelemből (Bp, Érd és ezek környéke). Hely kell, utazni tudok.
Ma este hölgy vagy pár?
Budapesti vagyok.
Helyem van.
Budapesti vagyok.
Helyem van.
Csepelen most autós sex?