Hajdú-biharban keresek egy nagyon vékony farkú potens férfit, aki szívesen megdugna. Helyem hétköznap délelőttönként van.
Sziasztok! Kövér pasi, szőrös pici puha pöcsét szopiztatná élvezésig délelőtt Csepelen. Üdv.
Siófok és környéke valaki ?
Hali valaki reggel dunaharasztin?
Jó képű, biszex kanos srác baszásra, szopásra keres hasonló férfias srácot, csongrád-békés megye
sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Hatalmas szexuális étvágyamat csillapítanám hölgyek, párok írjatok bátran..
Sziasztok! wave Budapesten egyedül élő, fiatal, értelmes srácként keresem párok társaságát. Az adatlapom kitöltött, valamint ott láthattok rólam képet is.
Budapesten helyem van, akár ma este is.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben
Budapesten helyem van, akár ma este is.
Ha szimpatikusnak találtok, keressetek nyugodtan privát üzenetben
Sziasztok.
Holnap és kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Holnap és kedd-szerda egy Miskolc melletti Hotelben leszek, saját Jakuzzis szobában, és innentől minden hónapban 1 hetet. Ápolt párral ismerkednék, akikkel szívesen osztoznék a szobán és a Jakuzzin is, a feleség örömére. Privátban írjatok kérlek.
Szép hetet.
Még aktuális....
(Ez egy válasz Márk88 üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Budán szexelnék, élvezkednék!
Sziasztok, reptérnél cumizna valaki?
szia,
én is kalandoznék ma, ha van kedved, írj privátban (Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 01. 12. vasárnap 00:02
én is kalandoznék ma, ha van kedved, írj privátban (Ez egy válasz Bma14 üzenetére (2025. 01. 12. vasárnap 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok! Ma kalandoznék Budapesten, 24 éves srác vagyok. Helyem van

Sziasztok 32 éves srác ismerkedne párral, nővel, Szeged környékén, minden jóra nyitott vagyok, nyalni imádok nagyon,
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.
Csak olyan írjon aki találkozni is akarna.

Szopatna most valaki?
Kecskeméten kíváncsi hetero pasit szopnék!
Passzív srácot keresek. Hely kellene.
Bi passzív vagyok, szívesen megismerkednék bi aktív egyenruhás, öltönyös pasival, Eger és környéke, 40es, 50es férfias írjon.
Alkalmi partneremmel keresünk hölgyet, hármas felálláshoz a hölgy örömére elsősorban.
Balassagyarmat és környékéről. Jelentkezni részletekért privátban. Köszönöm
Balassagyarmat és környékéről. Jelentkezni részletekért privátban. Köszönöm