Holnap egy laza kv-ra,vagy bármi jóra hölgy,esetleg pár?Nagykanizsa-Nagyatád esetleg Balatonpart?
Gödöllőtől Debrecenig M3 útvonalon találkoznék egy kis kalandozásra, most indulok Pestről
írj bátran

Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Újpesten valaki most kalandozni?
Most valaki Pesten tali kalandozni?

Elhanyagolt anyukával, kalandozni vágyó nővel találkoznék Pesten 9-11 óra közt egy kis kalandozásra. Diszkréció adott 24 éves srác vagyok

Sziasztok! Szegeden Hölgyet keresek az ő örömére hétköznap nappal egy 60 éves intelligens pasi. Privátba írj.
Jóreggelt ma 9-11 közt Pesten Jászberényi úton taliznék hölgyek kalandra
kor nem lényeg gyeee érezzük jól egymást

Sziasztok ! Ma délelőtt Egerben szopnék szép ápolt faszt . Helyem nincs .
Keresek olyan kiváncsi hetero urat,srácot akimegőrül a szép puncikért,és szivesen hokizna velem izgató masztizós csajos videókra,van pár finom punci illatú bugyim is.Igényes ápolt Pestmegyei hellyel rendelkező srác vagyok,főként esténként érek rá vagy hétvégén napközben is.Csak puncimániások irjanak és olyan aki tényleg akar is és eli is jön hozzám.Köszönöm!
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Debrecenben kalandoznék nővel hölgyel most, kor nem lényeg. Diszkréció fontos! Irj és érezzük jol magunkat
24 éves srác vagyok

Kedd délután Csepelen szopnék, szopatnék
Gődöllőtől M3 útvonalon debrecenig valaki egy kis kaland? 15p mulva indulok Gödöllőről
Olyan partnert keresek aki felvenné első szopásom amit szopó maszkban végeznék rajtad teljesen arc nélkül diszkréten. Kor nem. Ápoltság diszkréció fontos. Szép napot mindenkinek. Mail Címem az adatlapon.
Kazincbarcikán keresek lányt , hölgyet , párt kölcsönös élvezetekhez.

Sziasztok! Gödöllőn találkoznék nővel/ hölgyel egy kis kalandra!
diszkréció fontos, ha van itt tényleg találkozni és kalandozni vágyó hölgy, keress bátran

Sziasztok, napközbeni randira keresek hölgyet Bp-en. 47 éves, normális hetero férfi vagyok

Hali!
Ma délelőttre keresek aktívat orálra Ózdon.
Helyem van!
Ma délelőttre keresek aktívat orálra Ózdon.
Helyem van!
Jóreggelt! Találkoznék ma egy kis kalandra nővel, kor nem számít, pest jászberényi u. Fél9-10 óra közt 11-dél közt Gödöllőn. Diszkréció fontos. 24 éves srác vagyok