Sziasztok.
Budapest vagy környékén,
Unatkozó Hölgyet keresek Ma estére.
Akár Mostanában
Budapest vagy környékén,
Unatkozó Hölgyet keresek Ma estére.
Akár Mostanában
Sziasztok!
Ma este szopnék Budapesten belül. Passzív vagyok, helyem sajnos nincs.
Ma este szopnék Budapesten belül. Passzív vagyok, helyem sajnos nincs.
Sziasztok sportos 40 es pasi extra mérettel jatszótársat keres az esti órákban 12 ker ,sportosabb nők érdekelnek ill párok kizárólag hetero alapon szép estét mindenkinek

Ma este 21 óra magasságában fogadnánk lakásunkon adatlapunk szerinti pasit, aki masszázsban ( is ) részesítené párosunk hölgytagját. Csak privát üzenetet várunk, ne ide írj. Vastag farok előny !
Szegeden keresek férfit ma este vagy szombat délutánra
Youngest swinger buli 50-60 fős, csak 45 év alatti korosztálynak Március 22.-én Szombaton!
Aki még a 46. életévét nem töltötte be, pároknál külön-külön is értendő, várjuk jelentkezését, minden vendéget, akit még nem ismerünk videós beszélgetéssel szűrűnk.
Swinger eseményeink és Podcast adásaink a weboldalunkon találhatóak, melyet privátba tudok küldeni.
Üdv Merci és Peti
Swinger Yours csapata
Aki még a 46. életévét nem töltötte be, pároknál külön-külön is értendő, várjuk jelentkezését, minden vendéget, akit még nem ismerünk videós beszélgetéssel szűrűnk.
Swinger eseményeink és Podcast adásaink a weboldalunkon találhatóak, melyet privátba tudok küldeni.
Üdv Merci és Peti
Swinger Yours csapata
Sziasztok! 27 éves, sportos, igényes és normális srácként keresek hölgyeket és párokat kellemes idotoltésre Veszprém és környékérol. Mobilis vagyok, de sajnos helyem nincs. Elég rugslmas vagyok idopont szempontjából. Természetesen képeket tudok megosztani (arcosat, teljes alakosat és intimet is). Van már tapasztalatom hármasban is smile ha felkeltettem az érdeklodeseteket, kérlek privátban írjatok! smile
Sziasztok ma budapest kiralyutcaban ki cumizna le hely legyen mert nekem nics5
Ma dun 2-3 óra körül tervezem hogy felmegyek a szépvölgyire sötétített autóval leszek. Hölgy v pár jönne fel? Kukkolnam vagy be is szalnek..
Valaki/k-nek nincs kedve egy 30as tetovált intelligens szep farku srachoz? Siófokon vagyok de utazni is tudok
pár,lány,esetleg fiú?

Sziasztok!
Vasàrnap estére keresek nyitott pàrt, hölgyet. Helyem van.
Vasàrnap estére keresek nyitott pàrt, hölgyet. Helyem van.
Csepelen és onnan M3 .valaki közös maszti egymás nöére?
Szia! Hellyel rendelkező aranyos érett hölgyet keresünk .Cserében masszázs és közös kényeztetés.
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Északi régió
Diszkréció adott!
Aranyos pár vagyunk ,de szivesen utazunk messzebb is
Északi régió
Erzekien megmassziroznalak ma este Budapesten, nalad. Szimpatia eseten a befejezes akar szajjal is.Ennel tobbet nem szeretnek. Termeszetesen ingyen, kizarolag elvezet celjabol, Nem vagyok profi masszor, Kor, testalkat nem szamit viszont apoltsag fontos. Inkabb bi kivancsi vagy elhanyagolt pasikat keresek.
Most autódban szopnálak
Lajosmizse Albertirsa Cegléd vonalon mobil is vagyok. Nyitott vagyok minden jóra! SOS holnap délutántól késő estig szabad vagyok! 36 éves és sportosan telt alkatú. Borotvált intimmel! Irjatok üzenetet! De csak olyan irjon aki találkozni is mer! És van helye. Köszönöm.
Autóst keresek ma éjszaka. Ha erre jársz üzenj! Köcsög vagyok nem szégyenlem. Szopok. Passzív vagyok. Baszható is vagyok. Most éjszaka tali? Kocsidban vagy parkban. Használd a szám és a seggem, kedvedre! Engedelmes köcsög vagyok. Mindent megteszek, amit szeretsz. Számba, arcomra, seggemre mehet. Helyem vagy kocsim nincs ehhez. Kor, alkat mindegy. Írj előtte! 24h-04h között üzenj, fenn vagyok és tali! Nagykőrös
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Sziasztok Március 8.-a Szombat estére is keresek csajszit, hölgyet , párt . Élvezni az életet élvezni a testi örömöket ez a célom, a minőség számít számomra. Nem vagyok egy görögisten ,nem várom el ezt senkitől!!!
Sziasztok.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.
Van itt olyan aki a vastag farkat szereti?
34 éves sportos pasi keres párokat, lányokat.
Képeket találtok az adatlapomon. Elég vastag?
Tudok utazni de fogadni is Székesfehérváron.
Privátban írjatok ha van kedvetek ismerkedni.