Sziasztok! Mai napra keresnék partnert Kecskemét és környékén.
Köszönöm annak a párnak, aki külföldről Budapestre utaztak, hogy egy kellemes édeshármassal felejthetetlen élményt okoztunk egymásnak múlt hétvégén. Keresek hasonlóan nyitott párt hármasra, cuckoldra, bármi izgalmas élményre, ami izgat minket.
Sziasztok!
Ma későestére keresek diszkrét, nyitott pàrt az adatlapom szerint.
Ma későestére keresek diszkrét, nyitott pàrt az adatlapom szerint.
Sziasztok! Lányt,párt keresnék! Tolna megye+ környéke! Utazni tudok!
Sziasztok. Helyes, diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Sziasztok!
34 éves HETERO srácként ma estére, vagy pedig holnap megbeszélés szerint szinte bármikorra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra Budapesten. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
34 éves HETERO srácként ma estére, vagy pedig holnap megbeszélés szerint szinte bármikorra keresek hölgyet vagy párt hetero alapon huncutkodásra Budapesten. Hely megbeszélése, illetve egyéb részletek tisztázása privátban!
Üdv.,
Dávid
Debrecenben elhanyagolt vagy kíváncsi pasit , vagy ha csak szeretnél egy jót cumiztatni, bő nyállal orálisan kényeztetnék ( én szopnék) , masztiban is benne vagyok akár kölcsönösen is de nem feltétel, ápoltság diszkréció adott és elvárt. Én férfias mackós 30-as szőrös pasi vagyok.
Puncit nyalnék viszonzás nélkül.Székesfehérvár és környéke elönyben.
45 éves kortól keresek bi/hetero férfit, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok! Apátvarasdi pihenőnél, adat lapunknak megfelelően keresünk a mai napra, autós kalandhoz, férfi hetero partnert.
Sziasztok!
Budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este?
Budapest és környékén pár vagy hölgy aki szivesen ismerkedne ma este?
y
Most szopnék Budapesten
Sziasztok!
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napera akár most is .
28 éves hellyel rendelkező srác vagyok Ózdon aki mélytorkozni tanul technikám finomítására keresem partnerem mai napera akár most is .
Sziasztok, hetfoi napra szexpartnert keresek diszkret otthonomba.
Sziasztok! Budapesten egyedül élő, magára és környezetére igényes srácként párok társaságát keresem a mai napon.
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, voltam már beszálló. Diszkréció, intelligencia, és igényesség részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is, valamint a profilomon lévő adatok is valósak. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Ilyen téren nem vagyok tapasztalatlan, voltam már beszálló. Diszkréció, intelligencia, és igényesség részemről adott és elvárt partnereimtől is.
Profilomon láthattok rólam képeket is, valamint a profilomon lévő adatok is valósak. Ha bármi egyéb kérdésetek lenne, vagy felkeltettem az érdeklődésetek, várom leveletek!
Üdv,
B
Sziasztok
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Egyedül vagy legjobb haverommal keresünk péntek/szombat estékre Budapesten vagy +50km körzetben párt esetleg nőt
Hetero 30 éves nagyfarku srácok vagyunk, kék szem barna haj 180magasak vagyunk., én 85kg. Kék szem barna haj, haverom 70kg szinten kék szem barna haj
Mai napra este felé 6 óra után keresünk egy potens megbízható lehetőleg 16 cm feletti intim ..30-50 közötti ferfit Szarvason. Ha nem zavar ha arc mentesen készítek sajátrészre videót lovaglás közben az + pont smile üdv Anita levélbe írj elérhetőséget email vagy fb
Holgyekkel bi parokkal ismerkednek budapesten es vonzaskorzeteben
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten