Hány éves vagy....és még mindig hiszel a mesékben????
(Ez egy válasz Segítőkéz 47 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 15:11

Sziasztok! Még mindig várom, hogy rám írjon az a Pár akivel Bánrévén találkoztam!
Ma delutan, estére keresek hetero alapon partnert Miskolcon , párok lányok üzeneteit várom, találkozni nálam tudunk, de utazok is
Sziasztok! Még mindig várom, hogy rám írjon az a Pár akivel Bánrévén találkoztam!
Szia! Én a közelben lakom.
(Ez egy válasz andris891 üzenetére (2025. 03. 28. péntek 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Igényes, bevállalós tapasztalt férfiként Bevállalós nyitott érett párokkal találkoznék.
Szűk popsit keresek dugásra.
Sziasztok!
Holnap estére-éjjelre keresek szimpi nagyon àpolt pàrt, vagy hölgyet puncinyalàsra több orgazmussal. Akàr viszonzàs nélkül is. Helyem van.
Holnap estére-éjjelre keresek szimpi nagyon àpolt pàrt, vagy hölgyet puncinyalàsra több orgazmussal. Akàr viszonzàs nélkül is. Helyem van.
Sziasztok,
Egerben ma délután, vagy holnap délelött kölcsönös cumi? Helyem nincs.
Egerben ma délután, vagy holnap délelött kölcsönös cumi? Helyem nincs.
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Ma este autós orál? Tata Komárom környékén. Kíváncsi heterot is.
Meddig próbálkozol még itt? Teljesen kamugép vagy, aki szivatja a másikat, képeket kunyerál aztán meg arra sem képes hogy vissza írjon. Remélem senki sem fog jelentkezni a hirdetésedre és nem jár úgy mint én.
(Ez egy válasz X üzenetére (2025. 03. 28. péntek 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 03. 28. péntek 11:19
Törölt felhasználó (3309832)

Sziasztok valaki Hatvan es kornyeken?
Sziasztok valaki Hatvan es kornyeken?
Valaki ma az Etele környékén?
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném most de.!
Üllő-Pilis között!
Sexpartnerem keresném most de.!
Üllő-Pilis között!
Ma estére keresek hetero alapon partnert Miskolcon , párok lányok üzeneteit várom, találkozni nálam tudunk, de utazok is.
Sziasztok! Igényes heteró srácként ma estére partnerem keresem - IX. kerületben helyem van. Az adatlapom kitölött, és ha ismerősöm vagy, a képeim is látod. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, írjatok bátran.
Sopronban most aktív fiúk?
Nyíregyházán kicsit domináns idősebb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.
Sziasztok! Most hétvégére keresünk valakit, aki/akik szívesen csatlakoznának hozzánk!
Budapesten de főleg Zugló környékén keresek párt vagy nőt
30 éves 180/85kg kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok
30 éves 180/85kg kék szemű barna hajú nagyfarku srác vagyok