Cumizok,dughatsz,tudok utazni
Sziasztok. Alkalmi partnert keresünk(férfi,nő, pár) párommal péntek estére Hatvanba. Helyünk van, és bizonyos távolságon belül utazni is tudunk.
Főbb feltételek:
-Biszexuális alapon keresünk (tehát mindenki mindenkivel!!!)
-Férfriak esetén a test és intim szőrzet , szakáll , valamint a erős túlsúly kizáró ok.(életkor 18-40)
-Pároknál és lányoknál a testszőrzet megléte csak akizáró ok (életkor(18-50)
Ezeknek a feltételeknek ha eleget tettél és elnyertük a tetszésedet várjuk válaszodat. KIZÁRÓLAG PÉNTEK ESTÉRE!
Köszönjük ha elolvastad és fel is tudtad dolgozni a meglévő információkat!
Főbb feltételek:
-Biszexuális alapon keresünk (tehát mindenki mindenkivel!!!)
-Férfriak esetén a test és intim szőrzet , szakáll , valamint a erős túlsúly kizáró ok.(életkor 18-40)
-Pároknál és lányoknál a testszőrzet megléte csak akizáró ok (életkor(18-50)
Ezeknek a feltételeknek ha eleget tettél és elnyertük a tetszésedet várjuk válaszodat. KIZÁRÓLAG PÉNTEK ESTÉRE!

Sziasztok Paks környékén kalandoznék nővel vagy párral hetero alapon!
Veszprém megye most?
Sziasztok! Április 22.-én nap közbeni találkozóra keresünk Miskolcon, vagy környékén párokat, hölgyeket. Érezzük jól magunkat! Keressetek nyugodtan.
Mostanra keresek Újpesten
Kellemes szép jó napot mindenkinek.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor ne habozz, írj nekem levelet
és megbeszéljük a részleteket.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Ha szimpatikus az adatlapom akkor ne habozz, írj nekem levelet
és megbeszéljük a részleteket.
Sziasztok!
Ma délelőtt Hatvan környékén keresek.
Ma délelőtt Hatvan környékén keresek.
Sziasztok. Bpn ismerkednék kalandoznék délelőtt. Írj privát.
Debrecenben cumiznék masztiznék akár kölcsönösen is diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Sziasztok. Ma 9- 10 között hatvanban leszek. Valaki?
Budapesten keresek csajt/női partnert!
Nincs felső korhatár!
A külső sem fontos, csak legyél ápolt!
Több infó adatlapomon, képek is vannak, de csak ismerősök láthatják természetesen!

Sziasztok!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
Sexpartnereim keresném ma napközben!
sziasztok lányok hőlgyek ismerkedés webcam bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Atyám! Mesés az a nuni! Induljatok szepsegversenyen vele. Egy világbajnok!
(Ez egy válasz Kiwi Lotti üzenetére (2025. 04. 02. szerda 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 13:42

Sziasztok! Szombathely környékén keresünk magyar nemzetiségű párt / férfit (hellyel rendelkező) április 8.-án egy kis kalandra !

HIV teszt,HPV teszt van?
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2025. 04. 02. szerda 19:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 02. szerda 19:58

Belevaló férfias pasival találkoznék ma a bevárosban, max 30-40-es korosztályból. Dugható passzív crossdress vagyok…
Sziasztok!
Ma este aktív srác Budapestről? Helyem nincs.
Ma este aktív srác Budapestről? Helyem nincs.
Belevaló férfias pasival találkoznék ma a bevárosban, max 30-40-es korosztályból. Dugható passzív crossdress vagyok…
Kecskemét? Szopnèk diszkréten..
Diszkrét bi vagyok
Diszkrét bi vagyok
Holnap reggel fot dunakeszi környéke?