Sziasztok. Holnap este Bpn vagy környékén ismerkednék kalandoznék. Írj privát.
Sziasztok!
Ma este egy szimpi, nyitott pàr. Helyem van.
Ma este egy szimpi, nyitott pàr. Helyem van.
Igényes pasi Párt vagy hölgyet keres ma vagy holnap estére Kizárólag hetero alapon!
Sziasztok! Igényes heteró srácként mai napra partnerem keresem - IX. kerületben helyem van. Az adatlapom kitölött, és ha ismerősöm vagy, a képeim is látod. Ha felkeltettem az érdeklődésetek, írjatok bátran.
Sziasztok!
Pár vagy hölgy Budapest és környékén ma este?
Pár vagy hölgy Budapest és környékén ma este?
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Hölgy vagy pár ma?? Privátba írjatok

Sziasztok! Most lenne hölgy aki kalandozna Dél Pesten? Helyem van estig! Sziasztok!
Sziasztok! Mai nap Kecskemét és környékén kalandoznék.
Sziasztok.MA estére! Olyan kalandvágyó párt vagy hölgyet keresek aki hasonló izgalmas dolgokban benne van:
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
olyan találkozókban ahol csak kézzel simogatjuk kényeztetjük egymást a feleséggel.A férj párja jelenlétében.a feleség kényeztetne kézzel egy szép méretű pasit majd én is simogatással ujjazással viszonoznám egészen orgazmusig. Nógrád és Pest megyében keresek. Találkozhatunk akár autóskaland ,akár nálatok diszkrét vagyok vagy panzióban.várom privát üzeneteket.szép napot
Idősebb aktív pasit keresek
ma estére keresek Sopronban egy kanos, bikas nagyfaszu pasit aki szereti popoba verni a faszát. Pucsitva várlak, dugasra készen, kapucnis felsőben, hátra sem nézek, így teljesen inkognitóban, duma és egyéb körítés nélkül csak bejossz, és alaposan szetbaszod a seggem. Csak olyan írjon aki ma eset ráér ( Sopron), nagy vastag faszu és tele élvezi a seggem. Igényes, formás seggü, minden tekintetben rendben lévő fiú vagyok. Képpel írj. További részletek privátban vagy telon.
Ma valaki egy jó masszázsra?Kecskeméten helyem van!
Budapesten keresem azt a hölgyet aki szeretne egy kalandot. Én 30 éves vagyok és akit keresek 35 év felett.

Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Sziasztok!
Szombathely környékén ismerkednék.
Szombathely környékén ismerkednék.
Ismerkednék 45 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok valaki most Vas megyében cumi? Irj üzit
Sziasztok!
Keresek valakit aki megszopat,illetve a
Kezdő szopòtechnikám gyakorolhatom..Lehetsz hetero
Bi
Meleg..Hely van Budapesten.írj ha érdekel
Keresek valakit aki megszopat,illetve a
Kezdő szopòtechnikám gyakorolhatom..Lehetsz hetero
Bi
Meleg..Hely van Budapesten.írj ha érdekel
Hi! Pesten mostanában valaki?