Ja van helyed, megyek
(Ez egy válasz Vivike_popsis üzenetére (2025. 04. 14. hétfő 23:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Estét
Pesten Mostanában Hölgy laza Kalandra.?
Pesten Mostanában Hölgy laza Kalandra.?
Baszni szerető belevaló pasi mostanság a belvárosban?
Szép estét! Szigetszentmiklós és közvetlen közelében Hölgy vagy Pár társaságát keresem,akár huncut autós kalandra is !
W_4AC7?#Sg2ENsvKint vagyok a kiserdoben a határ útnál. Valaki?
sziasztok! Hellyel rendelkező fiatal srácként kalandoznék ma Budapesten

Keresek egy fiatal, 20 év körüli srácot, aki szeretné hogy a térdemre fektessem és elfenekeljem, utána pedig nagy kedvvel szopna.
Április 17.-én Csütörtökön várunk titeket, Black Belt pasitöbbletes swinger bulinkra.
Másnap szerencsére munkaszüneti nap
Este 20:00-2:00 h között a 9. kerülete, fini szendvicsek, és erotikával fűtött hangulat vár titeket.
Ami fontos nem Gangbang, régi és új szűrt vendégkörrel, akit még nem ismerünk videós beszélgetés szükséges.
Swinger eseményeink és Podcast adásunk a weboldalunkon található, melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours
Másnap szerencsére munkaszüneti nap

Ami fontos nem Gangbang, régi és új szűrt vendégkörrel, akit még nem ismerünk videós beszélgetés szükséges.
Swinger eseményeink és Podcast adásunk a weboldalunkon található, melyet privátban tudok küldeni.
Üdv Swinger Yours
Sziasztok,
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Ezen a héten és/vagy a hosszú hétvégén Dunántúlon pihenő, vagy otthonukban erre vágyat érző párhoz csatlakoznék 3-nak a hölgy örömére.
177/75, hetero, diszkrét, ápolt magyar ffi vagyok.
Kérlek privát üzenetben keressetek.
Szabolcs.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Keresünk egy kíváncsi hölgyet, aki jól érezné magát, két biszex pasi társaságában, akár aktívan, akár csak passzívan.
Most következő hétvégén párok játszótársa lennék, Balatonalmádi privát nyaralóban, diszkrét, nyugodt környezetben.
Debrecenben cumiznék cumiztatnék masztiznék diszkrét ápolt macis pasi vagyok.
Veszprém megyei pár vagyunk.
Ápolt, potens, megbízható férfiakat keresünk alkalmi szexre.
(Crempie/bukkake)
Kevés a szabadidőnk, ezért fontos, hogy tudj alkalmazkodni.
(Képed legyen feltöltve)
Ápolt, potens, megbízható férfiakat keresünk alkalmi szexre.
(Crempie/bukkake)
Kevés a szabadidőnk, ezért fontos, hogy tudj alkalmazkodni.
(Képed legyen feltöltve)
Nyíregyházán idősebb kicsit domináns párt keresek.Vékony fiú vagyok.
Sziasztok.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Kezdő orál technikám fejlesztéséhez keresek kemény farkú dominánspartnert Ózdon vagy környékéről.
Én sajnos utazni nem tudok.
Diszkréció adott és elvárt, helyem van.
Most Újpesten valaki?
Sziasztok!
Reptér most reggel?
Reptér most reggel?
Sziasztok! Kedden-szerdán este párhoz csatlakoznék Budapest környékén. Passzív biszex dolgok érdekelnek. Játszhattok velem kedvetekre....