Pasi párhoz csatlakozni ma este Salgótarján környéke ?
Sziasztok holnap délelőtt Bpn szoptatnék. Írj privát.
Sziasztok. Merem ajánlani a hegedűs mozit.
(Ez egy válasz Husigang üzenetére (2025. 04. 19. szombat 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 04. 19. szombat 15:17

Sziasztok mi párként jó husos hőlgytagal keresünk egy helyell rendelkező pasikból álló baráti társaságot sok sok pasi 1 lány felállás. Ha vagytok vagy van pár haverod a dologra akkor írj/írjatok privátba.
Sziasztok!
Ma estére keresek párt ahol csatlakozhatnék a hölgy örömére bpn, Pest megyében! Utazni tudok!
Sziasztok!
Ma estére keresek párt ahol csatlakozhatnék a hölgy örömére bpn, Pest megyében! Utazni tudok!
Sziasztok!
Sziasztok mi párként jó husos hőlgytagal keresünk egy helyell rendelkező pasikból álló baráti társaságot sok sok pasi 1 lány felállás. Ha vagytok vagy van pár haverod a dologra akkor írj/írjatok privátba.
Sziasztok!
Hölgyeket, lányokat, párokat keresek hétfő esti vagy délutáni kikapcsolódásra!
Én 190/95/43 igényes intelligens férfias férfi vagyok nagy intim méret.
Hölgyeket, lányokat, párokat keresek hétfő esti vagy délutáni kikapcsolódásra!
Én 190/95/43 igényes intelligens férfias férfi vagyok nagy intim méret.
Hölgyet keresünk mára vagy hopnapra, ahol mi hölgyünk szeretné végignézni, ahogyan férfink szeretkezik a számára idegen hölggyel
Ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok. Valaki ma napközben Gyöngyös környékén?
Sziasztok este valaki Zamárdi és Siófok környékén? Üdv Attila
Sziasztok! Holnap reggelre, délelőttre keresnèk, lányt , párt akit nem zavar ha a haját a farkamra csavarva sminkelfolyosan szopathatom, míg a párja megkötve nézi. Én 183/80, sportos, kemény farkú 44 éves hetero pasi vagyok. Tomi.
Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Párt keresek, ahol lehet a pasit szopni-szopatni a párja előtt vagy vele közösen!!! Persze másra is nyitott vagyok!
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Autós kaland is oké! Ma !! Valaki/Valakik?
Sziasztok! Jelenleg Fonyódon vagyok. Itt, vagy vonzáskörzetében keresek hölgyet, párt kukkolásra, masztira, orálra... Kérlek privátban írj!
Budapesten keresek kizárólag hölgy szexpartnert

Fehervaron egy bisex kalandra delelőtt vki?
Privizz.....köszi
Privizz.....köszi
Sziasztok!
Ma, Pécs - Szigetvár - Kaposvár - Fonyód útvonalon keresek hölgyet, párt! Minden érdekel, kukkolás, maszti, orál,...!
Ha érdekes lehetek, akkor privátban írj!
Ma, Pécs - Szigetvár - Kaposvár - Fonyód útvonalon keresek hölgyet, párt! Minden érdekel, kukkolás, maszti, orál,...!
Ha érdekes lehetek, akkor privátban írj!
Sziasztok valaki kedd delutan majd hatvan es kornyekerol?
Nyiregyházán-Sóstón segitene most valaki rajtam, tele vagyok.
Budán szopatnék szopnék dugatnék