Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok. Mai napra keresném aktív kanos macikedvelő partneremet minden jóra. Macis srác vagyok. Nagyhegyesen vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!!!!
Napot
Pest vagy környékén hölgy aki kedveli a több spermát,(pár)mai nap egy laza kalandra
Pest vagy környékén hölgy aki kedveli a több spermát,(pár)mai nap egy laza kalandra
Sziasztok! Hölgy/pár társaságát keresem közös örömszerzés céljából!Magamról röviden:188cm magas,80kg, sportos testalkatú, jó állóképességgel rendelkező(19/6cm), extra potens férfi vagyok. Viber,Whatsapp ok
Kaposváron keresek olyan diszkrét hellyel rendelkező partnereket( elsősorban hölgyek, párok) akit izgatna ha kiverhetnék a farkam.Nem vagyok független, privin keress. Viber, gmail chat van. Kép ha en is kapok.Esetleg ilyen kisebb baráti társaság is irhat. Figyelem melegetek tiltom!
Sziasztok párommal aki biszex párt vagy hölgy vagy solo férfit be veszünk többi info üzenetben
Sziasztok,
Partnert=hölgyet keresek ma estére.Részletek privátban.
Partnert=hölgyet keresek ma estére.Részletek privátban.
Sziasztok!
Ma este Budapest - Reptér környékén pár vagy hölgy?
Ma este Budapest - Reptér környékén pár vagy hölgy?
Sziasztok.
Ma szívesen fogadnánk ápolt, kedves, nemdohányzò párt. Női bisex fontos,, pasik között enyhe bisex jò lenne, de nem elvárás.
Ma szívesen fogadnánk ápolt, kedves, nemdohányzò párt. Női bisex fontos,, pasik között enyhe bisex jò lenne, de nem elvárás.
Sziasztok!Ma délutántól holnap délelőttig Szigetszentmiklóson szívesen vendégűl látok lányt,nőt,párt!Jól szituált ápolt inteligens srác vagyok,jó mérettel,tudással,kitartással!
Van pár ötletem mára, ha elég bátor emberek keresnek meg.

Sziasztok Hôlgyekkel es bi parokkal ismerkednek budapesten es vonzaskorzeteben autos kaland is erdek.
Sziasztok kèső dèlután Balatonalmádi erdős rèszén szeretkezunk esetleg pár aki csatlakozna vagy aki csak kukkolna!
Többi info privibe!
Többi info privibe!
Ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Párokat,aktív pasikat kielégítenék ma napközben! Bp.-Győr között és környékén..
13 kerben most valaki egy kis kaland akar autós?
Sziasztok!ma délutáni gangbang-re keresünk jó megjelenésű,sportos,30-50közötti,utazni tudó,fényképes adatlappal rendelkező pasikat.privat üzeneteket várunk Viber/WhatsApp elérhetőséggel.
Sziasztok. Helyes diszkrét srác Győrben szopna. Helyem van.
Sziasztok! Ma reggel egy kellemes kaland nálam Gödöllőn? Hölgyek? Várom leveled!
Fiatal passzívat keresek aki élvezné ha szabadban talizna k!