Budapesten valaki tud fogadni szex party???
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. Pár napra Magyarországra utazom és programot keresek 26-29 között. 26 és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnke kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Sziasztok! Hölgyhöz vagy párhoz csatlakoznék. Utazni tudok és helyem is van. Akinek érdekes lehet, írjon ide üzenetet!
Most és délelőtt szopatni szopni vágyott várok teljes diszkréció melet Pesten van hej gyere dolj hátra és élvezd ahogy kiszopom a faszod és te is jól leszopsz deez nem kötelező irj
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Ma reptér mellett kb.12:00-ig kölcsönös farok verès, szopás -szopatás?
Hali!
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Kezdő mackós passzívként szopnék Ózdon.
Helyem van diszkréció részemről adott és viszont elvárt.
Macikedvelő aktív pasi Mosonmagyaróvár környékén? Helyem ma van.
Sziasztok!
Fiatal 14.kerületi 22 éves srácként keresek ma kora délutánra párt, vagy hölgyet.
3-asban van már némi tapasztalatom.
Puszi!
Fiatal 14.kerületi 22 éves srácként keresek ma kora délutánra párt, vagy hölgyet.

3-asban van már némi tapasztalatom.

Puszi!
Sziasztok!
Ma, szombat kora esti bukkake kalandhoz keresünk komoly szándékú pasit, pasikat. Szűrőn átesett az aki kulturált levélben jelentkezik, ad viber elérhetőséget, nem okoz gondot neki az utazás, nem küld és nem is kér fotókat, és persze nem azzal hív, hogy neki bármikor jó csak a mai napon nem!
Ma, szombat kora esti bukkake kalandhoz keresünk komoly szándékú pasit, pasikat. Szűrőn átesett az aki kulturált levélben jelentkezik, ad viber elérhetőséget, nem okoz gondot neki az utazás, nem küld és nem is kér fotókat, és persze nem azzal hív, hogy neki bármikor jó csak a mai napon nem!
Nagyon szívesen ismerkednék 40 év feletti bi/hetero férfival, aki szeret aktívkodni,daddy típusok jönnek be, szőrösek, picit pocakosak, férfiasak. Bi passzív vagyok. Helyem van, Eger.
Sziasztok. Gyöngyös-Hatvan-Pásztó útvonalon keresek partnert.
Sziasztok. Ma este szolgálatban vagyok pápakörnyékén , kellemes időtöltésre keresek nőt !
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma (04.26.)szombat estére.Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)szóval amit keresek:-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló-lennék -masszíroznék-csak a hölgy verné ki a farkam-esetleg hölgy részéről csak orál-csak simogatás esetleg punci ujjazás-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetésszóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Mai nap aktív pasit keresek egy kis kalandra, vagy egy kis masszázsra Kecskeméten helyem van!
Heteró alapon keresnék hölgyet kölcsönös elvezetekre

Keresek: Hölgyek, lányok, barátnők, asszonyokat keresnék, aki szereti, ha ki nyalják a punciját, popsiját, finom csókolózás és ujjazással közben! Terhes nőt csöpögő tejes cicikkel! A nagy mell és csókolózás nagyon beindít! Ha szereted az öklözést, vagy csak kipróbálnád, számíthatsz rám! Csak kukkolás is érdekel! Hely van! Komárom és Fehér, Győr, Pest megyéből! Ha van perverz hajlamod az előny! Mobil vagyok, ha szükséges! Kedvelem az erotikus beszélgetést!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Nagymellű idősebb hölgyeket kényeztetnék orálisan, análisan, nyelvvel ujjal! Kb. 40-től 65 évesig!
Sziasztok! Külföldön élő pasi vagyok, frissen szingli egy hosszú kapcsolat után. Ma reggel érkezten pár napra Magyarországra és programot keresek nagy mérettel. Ma és 28-án Pesten bérelek Airbnb-t, de utazni is tudok. Adatok és képek (egy részéhez ismerősnek kell lennünk itt) az adatlapomon. Szívesen találkoznék nővel vagy csatlakoznék párhoz. Privát üzenetben elérsz és Viber, Whatsapp is adott. Péter
Sziasztok!
Sexpartnerem keresném ma délután!BP.,Zugló környéke!
Sexpartnerem keresném ma délután!BP.,Zugló környéke!
Sziasztok. Ma éjszakára keresem aktív perverz kanos macikedvelő partneremet minden jóra. Macis 25 éves srác vagyok. Hajdúszoboszlón vagyok megtalálható. Írj ha érdekel a dolog!
Sziasztok! Adatlapunk szerint ismerkednénk!